NEW IN | Body & Fit bestelling

donderdag 16 oktober 2014


Laatst heb ik een abonnement genomen op het tijdschrift Woman's Health. Ik had hem een paar keer gelezen en vond hem superleuk. Het tijdschrift staat niet alleen in het teken van sport, maar ook over gezond leven, liefde en natuurlijk ook (sport)mode. Ik vond het een leuke afwisseling en heb toen een abonnement genomen. Ik kreeg 6 nummers en daarbij een cadeaukaart van 25 euro om te besteden op Body & Fit. Nu ben ik natuurlijk fanatiek bezig met sporten en daarbij heb je soms ook de nodige voeding nodig. Ik bestelde wat spulletjes die ik jullie vandaag ga laten zien en ik leg uit waarom ik het gebruik.

(€ 4,99 - € 3,69 - € 7,95). 

Hierboven drie potjes met voedingspulletjes. Als eerste (links) een mix die je door je shake (eiwitshake bijvoorbeeld) of smoothie kunt gooien. In deze mix zit whey crispy (eiwit in korrelvorm), cashew (de noot) en Flax (dat is een soort zaad). Ik heb deze mix gekocht om door mijn kwark heen te gooien 's ochtends. Zo krijg ik wat extra eiwitten binnen en is mijn kwark wat meer crunchy. Rechts van de mix staat cacaopoeder, dit is rauwe cacaopoeder waar ik het over had in het recept hier. Rauwe cacao is gezonder dan normaal cacao omdat het niet gebrand is en er zo niet allerlei stoffen bij komen. Helemaal rechts is een 'bommetje' van 13 superfruits in poedervorm. Het is de bedoeling dat je hier een drankje van maakt, maar je kan het ook door bijvoorbeeld je kwark heen gooien voor een extra smaakje.

(€ 3,90 - € 9,90).

Verder bestelde ik deze vitaminen, speciaal voor vrouwen. Hierin zit gewoon wat je elke dag nodig hebt aan vitamines en slik je in principe als aanvulling en niet als vervanger. Dit zijn 30 tabletten dus je kunt er een maandje mee vooruit. Rechts een doos met 12 smart bar repen. Dit zijn proteïne repen met een chocoladesmaakje. Ik had laatst al eiwitrepen geprobeerd maar die vond ik erg onsmakelijk dus ik wilde deze proberen. Ik heb er al eentje geprobeerd en ik krijg dit ook echt niet weg, helaas en zonde van het pak, misschien dat ik dit nog kan verkopen.


Wat erg leuk is aan deze webshop is dat je bij elke bestelling twee cadeautjes uit mag kiezen. Iets met voeding en een product. Je kunt uit allerlei dingen kiezen en ik heb gekozen voor deze shakebeker. Er zit een stevige dop op waardoor hij in ieder geval niet open kan gaan in je tas. Ik koos ook voor een eiwithshake, dan krijg je een random smaakje opgestuurd voor 1 keertje. Mochten jullie ergens nog wat over willen weten, vraag het gerust in een reactie zodat ik die kan beantwoorden! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

5 opmerkingen
  1. Echt super superleuk :)! Ik heb er nog steeds nooit wat besteld, maar ik zou die dingen ook wel willen proberen. Jammer van de smartbarrepen. Die andere dingen lijken me erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Drink jij eigenlijk ook eiwitshakes voor/na het trainen? X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk en interessant om te lezen. Zou je misschien kunnen vertellen wat je eet om op gewicht te blijven of let je daar niet op? Ben je ook gewicht verloren met de BBG?

    BeantwoordenVerwijderen