SPORTY | Update Kayla Itsines, vandaag start week 9!

maandag 29 september 2014


Het einde is al in zicht. Nog maar 3 weken (eigenlijk twee, want dan ga ik op vakantie) en dan is het alweer voorbij. Ik vind het een gigantische prestatie van mijzelf dat ik het nog steeds volhoud en ik nog steeds 5 a 6 keer per week in de sportschool sta te springen en steeds een zwaarder gewicht pak. Vanaf deze week moet ik ook HIT training erbij doen, maar ik weet nog niet zeker of ik dit wel ga doen omdat ik echt geen risico's wil nemen met het krijgen van een blessure vlak voor mijn vakantie. In ieder geval, vandaag weer een update met foto's!

Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze foto's plaats om jullie te laten zien hoe mijn lichaam veranderd door het gebruiken van de guide van Kayla. Ik ben niet ontevreden met mijn lichaam en ben ook niet onzeker om deze foto's aan jullie te laten zien. Ik vraag niet naar een mening over mijn lichaam. De rede dat ik train is om sterker en gespierder te worden en niet om af te vallen of nog slanker te worden. Ik hoop uiteraard dat jullie dit begrijpen en ik geen nare reacties krijg! :-)


De foto's van vorige week. Hier was (vond ik zelf) goed te zien dat mijn buik vooral veranderd. Mijn benen vind ik ook weer ietsje slanker, maar dat is niet zo goed te zien op de foto's. Ik merk ook dat mijn armen wat gespierder worden en ik er fitter uitzie!


De foto's van vandaag! Ik moet eerlijk bekennen dat mijn weekend niet heel erg goed was qua eten. Zo at ik redelijk veel koolhydraten en een stukje taart, en wat stokbroodjes en, en.. Dat betekent dat mijn buik redelijk opgezwollen is de dag erna, maar ach! Ik wil jullie het gewoon laten zien en er natuurlijk ook gewoon eerlijk bij vertellen dat ik af en toe ook iets lekkers neem. Op het begin deed ik dit helemaal niet, maar ik had er nu echt weer even trek in!


Links zie je mij na een zware workout en rechts zie je mijn typische lunch doordeweeks. Op school haal ik elke dag een soepje met een stokbroodje en vaak nog een flesje verse jus, heerlijk! Ik vind het superlekker om mijn broodje in de soep te dopen, dag in, dag uit! Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik redelijk lui ben om mijn eigen broodjes elke dag te smeren en mee te nemen..


Ik kreeg van een paar meiden een berichtje of ik het hele overzicht wilde plaatsen met alle foto's. Ik heb ze even bij elkaar gezet en zie hier het resultaat. Week 1 tot en met week 7, dus de foto's van dee week zitten er nog niet bij! Ik vind het op de foto's nog steeds slechter te zien dan in het echt, omdat ik merk dat broeken losser gaan zitten etc! Week 8 is in ieder geval weer voorbij! Zijn er alweer meiden begonnen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Jeeeezus schat, gaat lekker bij jou!
  Je kan trots zijn op jezelf!!!

  Tot morgen!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaaah topper!
  ik stel t nog steeds uit... ghehe
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt al een mooi resultaat. Ziet er goed uit meid! Je abs zijn duidelijk zichtbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Goed bezig zeg! Het verschil vanaf dat 1 tot einde is wel heel duidelijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een mooi verschil, ook het verschil met vorige week zie je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt tof hoe je bij jou verschil blijft zien, vandaag begint week 5 voor mij en ik moet zeggen dat ik niet elke workout kan doen bij gebrek aan tijd maar ik zie nog niet heel erg verschil! Maar ik voel het wel! Zeker bij mijn buikspieren voel ik duidelijk verschil (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoo, nog steeds goed bezig! Tussen de start en week 7 zie je wel echt een duidelijk verschil zeg! Als ik jou was zou ik die HIT ook niet gaan doen. Blessures zijn nooit leuk en je ziet nu al superveel verschil! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Emma (van de app ;))29 september 2014 om 12:35

  Looking good girllll! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat super goed zeg, respect! Je ziet heel duidelijk het verschil, dat moet ook wel flink motiverend zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, ziet er goed uit zeg! En goed van je dat je er mee bezig bent! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wouww wat een super goed resultaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen