NEW IN | Een perfect boekje voor alle vakantieverhalen

zaterdag 27 september 2014


Als ik naar een bijzondere of nieuwe plaats reis, vind ik het altijd erg leuk om een reisverslag bij te houden. Van dag tot dag, van begin tot het einde. Elke keer wanneer je het boekje er dan weer bijpakt na de vakantie kun je die herinneren weer onwijs helder terughalen. Kleine dingetjes vergeet je normaal, maar in een reisboekje kun je alles tot in detail opschrijven. Dit perfecte boekje kwam ik tegen bij de Hema. Benieuwd naar het gehele boekje?


Het boekje heeft een leuk elastiek die de boel bij elkaar houdt en het ziet er daardoor echt zo leuk uit. Het ziet er een beetje ouderwets uit maar door de knalkleur juist weer heel hip Het boekje heeft genoeg bladzijdes voor een hele vakantie, gelukkig maar. Ik heb er al wat dingetjes ingeschreven, wat ik allemaal mee moet nemen en niet moet vergeten. Het boekje lag overigens op de nieuwe afdeling, waar ik wel uren kon rondlopen. Het boekje was er ook in het roze, maar ik koos dit keer voor dit hippe kleurtjes. Het boekje kostte maar 4 euro, prima prijsje dus! Hij zit alvast in mijn koffer en ik kan niet wachten om hem vol te schrijven met alles wat ik daar ga zien en mee ga maken. Houden jullie ook altijd dagboekjes bij op vakantie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Heel schattig boekje! Ik wil het wel altijd heel graag bijhouden, dagboekjes zijn zo leuk, maar ik vergeet het altijd of ben veel te druk bezig met alles vastleggen op foto of video haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk boekje met een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook zien liggen, hij is zo leuk! Maar ik heb al teveel (lege) notitieboekjes, dus ik mocht niet van mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar, maar ik kon hem niet alleen laten liggen in de winkel.. Hahaha!

   Verwijderen
 4. Leuk dat je deze gaat gebruiken om je vakantieverhalen in op te schrijven :)! Mooi boekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk boekje! Ik vind het echt knap als je het volhoud, vroeger heb ik altijd mislukte pogingen gemaakt om een dagboek bij te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms is het ook wel lastig ja, maar op een vakantie push ik mijzelf gewoon want het is zo leuk om terug te lezen!

   Verwijderen