PERSONAL | Random shots met mijn GoPro

donderdag 18 september 2014


Ik heb nu al een tijdje een GoPro, die ik stiekem heb aangeschaft voor mijn aankomende vakantie naar Florida. Het schatje lag eventjes stil, maar ik heb hem de laatste tijd wat vaker meegenomen tijdens alledaagse dingen. Zo ging ik samen met mijn vriend zwemmen en wandelden we in het bos. Je kunt met dit cameraatje prachtige foto's maken dus het was erg leuk om deze later op de computer terug te kijken. Hierboven zie je de eerste foto die ik met de GoPro maakte, is hij niet prachtig? Ik vind van wel! Benieuwd naar de rest van de foto's? Lees dan verder!

Oeps, nog even oefenen met wat er wel en niet te zien is binnen de lens.

Aaaah en plons (dit was overigens voor het sporten)!

Ik heb ook weer wat extra accessoires gekocht. Ik heb een zuignap gekocht waarmee je hem in de auto op je raam of op de motorkap kunt bevestigen en ik heb een metalen hoes gekocht waarmee ik hem kan bevestigen op mijn 'pole' waardoor het geluid beter is dan met de waterdichte hoes eromheen. Ik wilde dit artikeltje eigenlijk afsluiten met een vraag voor jullie. Op Instagram vroeg ik aan jullie of het jullie leuk lees als ik ging vloggen tijdens mijn vakantie en ik wil het graag hier ook aan jullie vragen. Dus bij deze! Lijkt het jullie leuk als ik ga vloggen in Florida? En zo ja, wat zouden jullie graag willen zien? Ik zat zelf te denken aan de reis zelf, de omgeving van het land, tijdens het shoppen, boodschappen doen in de mega supermarkten, dagje naar pretparken en meer! Love, Roshelle.
Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Tof! Lijkt me heel leuk als je gaat vloggen, leuke sfeerbeelden van dingen die je mee maakt daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om wat vlogs van je te zien! Ik ben jaloers op je Go Pro!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me leuk om een vlog te zien van Florida! En dan vooral de reis zelf, de omgeving en shoppen! Gave foto's maakt de Go Pro!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha tof! Ik zou zelf ook wel een GoPro willen, zeker voor mooie reizen.
  Hoop dat je gaat vloggen, lijkt me leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs vet zulke foto's! En heeeel gaaf dat je naar Florida gaat! Lijkt me leuk om je vlogs te bekijken, dus ja ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaa zou echt tof zijn als je gaat vloggen! En gave foto's hebt je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave foto's! Handig zo'n camera, ga je veel gebruiken in Florida denk ik! Ik ben zelf ook in Florida geweest, 2 jaar geleden, ik heb even de link opgezocht van mijn fotoverslag van Florida dus mocht je het willen zien: http://stuffbybo.blogspot.nl/2013/02/reisverslag-de-fotos-van-florida.html
  Misschien wel handig om te lezen voor jou! Ik vind die foto van die bomen heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gaaf ding! Hij is dus waterbestendig? Dat wist ik niet haha. Vloggen is leuk! Gewoon doen :)

  Liefs,
  Hazal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa ga asjeblieft vloggen als je in Florida bent! Mijn droom is namelijk om na mijn studie ook te reizen in Amerika, dus jaja ben ontzettend benieuwd! x

  BeantwoordenVerwijderen