NEW IN | Mijn laatste aankopen in Nederland

donderdag 25 september 2014


Mijn laatste aankopen? Ja zeker! Jullie weten het vast nu allemaal, over drie weken vertrek in naar de andere kant van de wereld om daar vakantie te vieren. Nu weten veel meiden vast dat het shoppen daar een stuk goedkoper is dan hier in Nederland en daarom is het verstandig om elke euro (of dollar) in je zak te houden en die pas daar te besteden. Nou kwam ik de sandaaltjes tegen die jullie hier al zagen en die moest en zou ik echt hebben, want ja, die kunnen ook weer mee op vakantie. Tijdens het uitzoeken van de sandaaltjes kwam ik nog wat andere items tegen die wel mee in mijn koffertje kunnen!


Hoewel ik mijn koffer zo leeg mogelijk houd op de heenweg neem ik toch wat items mee voor de eerste paar dagen daar (en voor het geval dat ik helemaal niks leuks kan vinden). Zo neem ik wat shortjes en topjes mee waarmee ik de eerste paar dagen wel wat outfits kan combineren. Ik kocht daarom twee korte broekjes extra. Eentje die lekker losjes zit en een tof spijkershortje in het zwart!


En toen zag ik nog dit leuke jumpsuitje voor een paar euro. Hij was er helaas alleen in maatje woonboot, maar ik dacht ik probeer het toch en hij zit wat losjes maar dat is eigenlijk wel leuk! Ik probeer overigens de laatste tijd mijn eigen maat te bestellen ipv een paar maten groter. Ik vind het altijd fijn dat alles wat groter valt maar omdat ik de laatste tijd wat slanker ben geworden vind ik het soms echt geen gezicht meer.. Maar nu beloof ik plechtig dat ik echt niks meer koop voor dat ik op vakantie ga! Welke aankoop is jullie favoriet van de bovenstaande? Love, Roshelle.
Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Ah dat jumpsuitje ziet er ontzettend leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je sandaaltjes zo leuk! Die jumpsuit heb ik ook, zit zo lekker! En Rosh, show that body nou eens! Don't you hide it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke schoentjes! Het printje vind ik echt mooi! :)
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk allemaal! Die jumpsuit is prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat losse broekje lijkt me erg fijn voor op vakantie, en die jumpsuit ook! Bereid je maar lekker voor, ik weet zeker dat je het daar naar je zin hebt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die sandaaltjes zijn echt prachtig! Ik vind dat losse broekje ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die sandaaltjes heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah die sandaaltjes en jumpsuit zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen