NEW IN/SPORTY | Nike sportbeha

donderdag 28 augustus 2014


Elke dag sporten, dat betekent ook dat je elke dag in het zweet werkt, letterlijk. Ik heb laatst een sportbh aangeschaft, maar na een keertje sporten moet deze toch echt in de was. Het is zo onhandig om elke dag meteen na het sporten de was te draaien zodat je de volgende dag weer een schoon setje aan kunt. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een extra setje. Ik kocht een extra broek bij de Primark en ook extra topjes. Een tijdje terug scoorde ik deze sportbh voor een prikkie in de sale! 


En dit is het hele modelletje. Ik vind hem zeker weer gezellig. Zo is het toch ook nog leuk om sportkleding te kopen. Dit is overigens een sportbh met medium support, die je kunt gebruiken tijdens het fitnessen. Wanneer je bijvoorbeeld gaat rennen is het verstandig om er eentje te nemen die iets meer support biedt. Ik scoorde dit modelletje voor maar 20 euro, terwijl hij normaal 35 euro kost. Kaching, dat scheelt toch weer 15 euro! In Amerika ga ik nog een paar extra sportkleding scoren, dat scheelt namelijk flink in de kosten. Ik verwacht overigens dat ik volgende week weer een korte update plaats over de guide die ik volg, misschien zelfs met foto's! Dragen jullie ook sportbh's? Welke vinden jullie fijn? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Super leuke sportbh! Ik moet er eigenlijk ook nog zo eentje bijhebben. ben benieuwd naar je guide update! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is moooi! Ik heb er nu een van Freya, die is heel fijn maar heb ik hem niet altijd nodig voor fitness. Zo een die jij hebt is misschien ook wel een idee en is ook nog eens een stuk goedkoper!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, deze lijkt me heel fijn, ik heb er ook eentje van Nike, die zit ook zo fijn! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijkt me erg fijn. Ik vind zelf die van de h&m erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem prachtig maar ben Nike addict :-) Ik ga hem kopen, bedankt voor het showen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, hij is prachtig! Ik ben nog op zoek naar een mooie sportbeha! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook net een nieuwe, simpele zwarte van asics! Ik heb nu ook Kayla's guide in mijn bezit en begin maandag.. Bedankt voor je tips, ben benieuwd naar je volgende update (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh die print vind ik wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen