EVENT | De eerste Toms winkel in Nederland!

zaterdag 14 juni 2014

Op een eerder event zag ik daar ineens het merk Toms staan. Ik was al een tijdje fan en vond het superleuk om alvast even een sneekpeekje te nemen naar alle nieuwe schoentjes die daar stonden. Na even gekletst te hebben met de twee dames vond ik het merk nog leuker dan daarvoor. Het merk is altijd in beweging. Wanneer je een paar schoenen koopt, krijgt een persoon in een arm land ook een paar schoenen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dinsdag 27 mei opende Toms haar deuren in de negen straatjes in Amsterdam (damstraat 32).


Zie hier, dé oprichter van Toms. Hij begon in zijn appartementje in California en is ondertussen al een flink stuk gegroeid. Een echte surferdude om naar te kijken, erg vriendelijke en spontaan. Hij bedankte ons allemaal voor de komst en hij vertelde hoe bijzonder het was om zijn eerste winkel hier te openen. Uiteraard ging Marjolein even met hem op de foto, leuk! En nu wat kiekjes van de geweldige winkel!


Het was onwijs druk en ik kom er graag nog een keer terug om alles nog eens heel erg goed te bekijken. De winkel was in ieder geval erg sfeervol. Je hebt in deze winkel de totale beleving. Er is ruimte om te winkelen maar achterin staat ook en grote bank en er is een barretje aanwezig. Je kunt dus rustig zitten, wat drinken en ondertussen twijfelen over welke Toms je nou moet kiezen! Ik ben in ieder geval helemaal fan van deze schoentjes en wil zeker een leuk paar aanschaffen! Wat vinden jullie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
  1. Wat een tof merk! Ik kende het nog helemaal niet (oeps). Het concept spreek me echt aan, hou wel van mensen die ook denken aan anderen en de items zijn ook echt mijn stijl. I like it ^^.

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gaaf dat je daar bij mocht zijn! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat is de winkel mooi ingericht zeg! Die schoenen zijn echt super leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou wel van Toms! Leuk dat je bij de opening was! En jee, Chesterfield banken zijn awesome! :-)

    xx Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een gaaf event! Ik vind Toms ontzettend gaaf! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat super leuk dat je erbij mocht zijn, ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke post meid! Mooie foto's heb je gemaakt :)!
    Wat lief dat je die foto van mij en Blake er bij hebt gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toms is zo'n leuk en goed merk! Was laatst ook in de winkel, hij is echt heel erg gaaf geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind die schoentjes zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat ontzettend leuk hee!
    Ik wil al zolang zulke schoenen, ik ga is kijken!
    Liefs lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ben je nog steeds super dankbaar dat ik mee mocht! De winkel is zeker prachtig! De volgende keer als ik in Amsterdam ben ga ik zeker weer even heen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil al zo lang de donkerblauwe crochet toms maar ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen om ze te kopen, helaas. Maar ik denk dat als ik in Amsterdam ben ik toch maar even langs de winkel moet gaan want volgensmij ziet 'ie er heel mooi uit :) xx

    BeantwoordenVerwijderen