EVENT | #BOOHOOAW14

woensdag 25 juni 2014

Gister was het tijd voor de herfst en wintercollectie van Boohoo in hartje Amsterdam. Ik had er zin in en was natuurlijk superbenieuwd wat dit merk voor het najaar in petto had. We willen stiekem nog even niet denken aan het najaar. Sneeuw, regen, wind en kou. Mode kijken is gelukkig altijd leuk, of het nou om winter, herfst, lente of zomer gaat. Ik moet eerlijk bekennen, het is toch heerlijk om na een warme zomer een lekkere dikke wollen jas aan te trekken (nee, liever niet!)..


Het was bij binnenkomst nog lekker rustig dus we hadden alle tijd om alvast even rond te kijken. Het eerste rek bestond voornamelijk uit knalkleuren en zwart wit. Erg toffe en sportieve items die ik zeker leuk vond. Een beetje sporty chic! Ik vond vooral de basebaljasjes die er tussen hingen erg leuk. Het shirtje met pailletjes noemden we overigens een zeemeerminnen top, zeg nou eerlijk, het lijkt net op een glitterend zeeemeerminnenstaartje.


Het tweede rek stond vol met printjes, ook zeker leuk. De printjes waren erg divers en aangebracht op allerlei kledingstukken. Van jassen tot topjes, van broeken tot kimono's.. Prints all over!


Ondanks dat het hier om de herfst en wintercollectie gaat waren er ook aardig wat lichtere tinten te vinden. Pastelkleurtjes, wit en roze. Erg leuk om ook eens te dragen in de koudere maanden. Ik vind vooral die nepbontjas die de pop aanheeft stoer!


En er was natuurlijk ook wat om te smikkelen. Bij binnenkomst zag ik deze heerlijke cupcakes al staren naar me en nadat ik wat foto's had gemaakt was het tijd om mijn tanden erin te zetten. Niet zo handig, mijn lippenstift zat overal en alle stukjes chocolademuffin hadden een plekje gevonden tussen mijn tanden. Gelukkig kon ik mezelf weer even oppoetsen op de wc, maar de cupcake was heerlijk. Toen we weer vertrokken naar Centraal hebben wij nog even een patatje gegeten, de frietfiets stond buiten klaar om verse friet te bakken voor ons, jum! Verheugen jullie je al op het najaar (zeg asjeblieft nee!)? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
  1. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! De cupcakes zou ik ook echt niet kunnen weerstaan haha. Ik heb trouwens ook helemaal geen zin in het najaar, ik ben zo blij dat er eindelijk lekker weer is/ aan komt (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh ziet er prachtig uit! Ik hou van pastelkleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk verslagje! Haha de friet fiets, dat klinkt leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel tof allemaal! Ik hou echt van Boohoo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk verslag! Super mooie foto's heb je gemaakt. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ziet het er tof uit, je hebt echt mooie foto's gemaakt! Ik ben echt benieuwd naar de collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er alvast zo'n mooie collectie uit!
    En de frietfiets klinkt als iets heel leuk, hihi ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk verslag ziet er echt gaaf uit daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik krijg helemaal trek in cupcakes als ik dit zie!
    xxF

    BeantwoordenVerwijderen
  10. lovely photos, seems like a great event

    http://thelittlebigobsession.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hahaha, dat laatste zou mij ook zijn overkomen :P Herkenbaar! Leuk dat je hierbij was.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. really cool clothes there!
    kisses

    NEW OUTFIT IN MY BLOG: OFF TO THE BEACH
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/off-to-beach.html

    BeantwoordenVerwijderen