LOOKBOOK | Primark festivalcollectie

vrijdag 16 mei 2014

Ik kreeg deze week weer een onwijs leuke mail met daarin de festivalcollectie van de Primark. Ik ben dol op lookbooks van de Primark, een van mijn favoriete winkels. Speciaal voor het aankomende festivalseizoen hebben zij een collectie gemaakt met veel bohemian en hippie-achtige invloeden. Van drukke prints tot jurkjes en kimono's, alles is in de collectie te vinden. En eerlijk is eerlijk, ik was opslag verliefd op deze collectie. Alvast mijn welgemeende excuses voor de vele foto's!


Ik heb ook even mijn favoriete items voor jullie uitgekozen. Het tasje is echt geweldig. Het shortje is zo leuk door de zakken die eruit steken waarop een printje staat, veel beter dan die witte zakdoeken die er bij sommige mensen uithangen. Het armbandje is een lekker catchy item, net als de bril en de haarband en als laatste de hoed om je tegen een zonnesteek te beschermen! Verheugen jullie je al op de collectie? De items liggen verspreid vanaf nu tot aan juli in de winkels. In welk item zien jullie jezelf al losgaan op een festival? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
  1. Wauw ik ben echt verliefd geworden op deze collectie! Wat een geweldige items! Vanmiddag meteen even langs de primark!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi lookbook!! Nu wil ik weer naar de Primark! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt mooi! Ik zou dat tasje en die haarband wel willen, maar om daarvoor even 2 uur te reizen, no way.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nu wil ik echt weer naar de Primark!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh echt ik kan niet wachten tot ik hier wat items van kan scoren! Ik wil alles!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt heel erg leuk! Wil alles wel hebben ja :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat tasje is echt heel erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen