NEW IN | Customized by WE Fashion

donderdag 15 mei 2014

Eerder kon je lezen dat ik bij het event van UPR aanwezig was. Ik heb een superleuke dag gehad en ging niet met lege handen naar huis. Mijn tas zat vol met allerlei leuke boekjes van producten maar er zat ook een broek in mijn tas. De broek heb ik laten customizen door het meisje die bij WE Fashion zat. Het was nogal druk en ik besloot om hem lekker ripped te laten maken. Dit is de broek die ik mee naar huis nam.


De broek is lekker ripped zoals je kunt zien. Van mij mocht ze flink scheuren, van knieën tot aan bovenbeen. Ze heeft gelukkig wel even gekeken waar mijn knieën ongeveer zaten, anders had het er misschien heel gek uitgezien! De broek lijkt nu nog wat statisch maar zij vertelde dat, hoe vaker je de broek draagt dat de scheuren en draagplekken steeds mooier worden. Na een keertje dragen moest ik hem 1 keertje wassen en daarna het liefst niet meer, want van dragen wordt een spijkerbroek alleen maar mooier.


Valt er trouwens iets op? Het is geen zwarte broek! Ondanks dat deze er ook niet waren, vond ik dit écht een mooie jeans. Donker en een beetje wijd, heel anders dan al mijn andere broeken. Ik heb hem al aangehad en ik vind hem echt super. Er komt binnenkort een outfitpost online! Wat is jullie favoriete spijkerbroek? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen
 1. Leuk zo'n cutom made jeans!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!

  Na een keertje wassen vallen de draden nog meer uit elkaar en daar wordt hij nog mooier van!  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Zo leuk dat je hem hebt aangepast en at hij nu ripped is! Super leuk! Ben benieuwd naar de outfitpost met deze broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergave broek! Ben erg benieuwd naar de outfitpost met deze broek. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Huh je mag de broek maar een keer wassen? En als hij vies wordt dan :') wel een vette broek, ben benieuwd hoe hij er uit komt zien na een paar keer dragen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is echt dé regel in denim-land, haha. Het enige wat je doet is hem buiten hangen om te luchten, maar wassen doe je inprincipe niet, gek he? Haha!

   Verwijderen
 6. Die jeans is echt heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een mooie broek, vind de scheuren het heel mooi maken !

  BeantwoordenVerwijderen