FAVORITE | Mijn favoriete soorten bikini's

vrijdag 2 mei 2014

Tijdens het maken van dit artikel droomde ik even weg. Zon, zee, strand en de hele dag in je bikini en los jurkje rondhuppelen. Zand tussen je tenen en echt lekker stug strandhaar. Zonnebril op je neus en sproetjes op je gezicht. Droomden jullie even mee? In ieder geval moet ik nog even wachten tot ik de zon opzoek, ik ga namelijk in Oktober pas naar Florida dus deze zomer hoop ik op heel erg mooi weer in ons eigen landje. Omdat deze maand de bikini's om je oren vliegen in de winkels laat ik jullie vandaag mijn vier favoriete soorten bikini's zien.

Bikini met printje, BUFFALO - Bikini met felle kleur, S.OLIVER (beide via OTTO).

Printjes vind je terug in mijn kleding, maar deze voorliefde trekt zich door naar bikini's. Wat is er nou gezelliger dan een bikini met een fel printje. Lekker opvallend! Ik scoorde toevallig vorige week een leuke bikini bij de Primark, die laat ik jullie later nog zien. Verder vind ik bikini's in felle kleurtjes ook erg leuk. Zo lijk je namelijk extra bruin, helemaal met een knalroze aan! De modellen zijn overigens erg bruin, in vergelijking daarmee ben ik maar een witje.


En verder kan ik er nog steeds niet vanaf blijven: zwarte en witte bikini's. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik zwarte bikini's nóg prettiger vind dan witte bikini's. Simpel maar klassiek en je kunt er ook makkelijk even een shirt of jurkje overheen gooien zonder dat er een bikini doorheen knalt met een felle kleur (wat natuurlijk ook wel weer leuk kan zijn). Witte bikini's zijn natuurlijk prachtig als je al wat bruiner bent. Zelf heb ik voornamelijk bikini's in felle kleurtjes en printjes en heb ik ook wat zwarte liggen. Mijn favoriete model is eigenlijk het bandeau model maar dit is weer niet handig als je een flinke duik in de zee maakt en je de zee uitkomt zonder topje, haha. Dit waren in ieder geval mijn favoriete soorten bikini's. Ik ben benieuwd welke bikini jullie favoriet is! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


14 opmerkingen
  1. Ik doe met je mee. Ik ben ook dol op de bandeau bikini en dan voornamelijk in een leuke kleur. Ik moet zeggen dat ik die met print hier ook errrrrug leuk vind! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een superleuk, knalroze bikini gekocht bij de Hema voor de zomer! Nu alleen nog wachten tot het zo mooi weer is dat ik ook daadwerkelijk naar het strand kan gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke bikinis, zelf moet ik er nog een scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben vooral fan van de printjes



    www.style-chameleon.com

    TIMEX WATCH GIVEAWAY!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die eerste bikini vind ik heel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die eerste twee vind ik het mooist lovely! liefs en een goed weekend
    www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te lezen:) Ik begin altijd met zwart of een printje en pas als ik echt bruin ben, ga ik over naar de knalkleuren. Ik heb een neongroene. Prachtig als je bruin bent, maar als je wit bent maakt hij je juist extra wit:)
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nu wil ik op vakantie :( Haha! De eerste bikini is heel tof :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De print heb ik, de felle kleur ook .. zwart en wit durf ik niet :D zwart gaat te donker zijn voor mij en wit .. nee ik ben gewoon niet goed met wit :')

    BeantwoordenVerwijderen
  10. amazing girl and bikinis! ;)

    NEW OUTFIT IN THE BLOG : COMFY AFTERNOON
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/04/comfy-afternoon.html

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vooral die met het printje vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen