INSTAGRAM | April

donderdag 1 mei 2014

1 De espadrilles gingen uit de kast, dit betekent voor mij echt voorjaar. 2 Een materiaalimitatie van hout en marmer op school. 3 Ik probeerde ondanks mijn blessure toch een kort rondje te doen. 4 Ik lakte mijn nagels knalblauw! 5 Ik maakte dit heerlijk receptje, binnenkort een artikeltje hierover. 6 Ik was druk bezig met schetsen voor school. 7 Dit was mijn heerlijke paastoetje. 8 Ik maakte dit chocoladecakeje, heel vaak! 9 Ik ontving dit jurkje via Ebay en jullie waren superenthousiast. 10 In het gras, in de zon. 11 Koningsdag in de Jordaan. 12 Ik bakte superongezonde maar heerlijke koekjes!

Elke keer als ik bezig ben met het maken van deze Instagrampost denk ik, jeetje wat is de maand weer snel gegaan! En dat heb ik bij deze maand helemaal. April leek wel voorbij te vliegen en het is nu alweer tijd voor mei. Over twee maanden rond ik als het goed is mijn eerste schooljaar af en kan ik genieten van de zomervakantie. Dit was mijn April, Koningsdag, bezoekjes aan de Primark en zoveel mogelijk zon proberen te pakken tussen school, stage en werk door. Wat is het leukste wat jullie hebben gedaan deze afgelopen maand? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
 1. Hmm, die koekjes zien er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, dat jurkje is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love the dress

  NEW OUTFIT IN THE BLOG : COMFY AFTERNOON
  with my new Panama Jack boots and my JVZ jeans
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/04/comfy-afternoon.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De koekjes zien er heerlijk uit!  www.style-chameleon.com

  TIMEX WATCH GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuke foto's! Ik had deze maand ook stage 3 weken lang zonder school (gelukkig!) Ik had het echt ontzettend druk in April! Gelukkig is het voorbij nu lekker 2 weken mei vakantie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat paastoetje ziet er echt teeeee heerlijk uit! Mijn april was voornamelijk bikkelen aan mijn scriptie, haha! Maar die is nu wel af, dus ik heb nu weer tijd voor andere dingen, woehoeee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh je leuke jurkje staat super!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuke foto's! Ik heb ook nog maar pas instagram, dus ik ben je meteen gaan volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OMG ik zie lekkere eten tussen staan!!!!

  BeantwoordenVerwijderen