BEAUTY | Favorieten april

woensdag 16 april 2014

Het was alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste favorieten met jullie deelde. Dit keer laat ik jullie weer vier favorieten beauty/verzorging gerelateerde items zien! Ik heb gekeken naar de items die ik het meest gebruik en heb niet echt gelet op of het een beetje bij elkaar pastte, dus het is een beetje een random selectie. 

1 Nagellak, HEMA. 2 Conditioner, INFECTO. 3 Spicebomb, VIKTOR&ROLF. 4 Cold geld, ICE POWER.

Links, mijn echte favoriet qua nagellak kleur van het moment. Ik vind het zo een mooie kleur en ik zag dat er al 1/4 van het potje is gebruikt (oeps)! Vervolgens de Pure coconut conditioner. Ik was sinds kort mijn haren conditioner only en ik gebruik daar dit merk voor. Hij is silliconen en parabenen vrij en hij ruikt heerlijk. Mochten jullie het trouwens leuk vinden om een artikel te lezen over hoe ik mijn haren was met deze methode, laat het dan weten!


Op nummer drie, mijn nieuwe luchtje, ik draag hem elke dag en ik vind hem echt heerlijk. Ik kan er geen genoeg van krijgen, haha. En als laatste, Ice power. Jullie vragen je waarschijnlijk af wat dit in godsnaam is, maar het is een koude gel die je smeert op plekken waar je last heb van bijvoorbeeld spierpijn. Ik heb op dit moment een peesplaatonsteking (eerst dacht ik dus een slijmbeurs, maar na een bezoek bij de fysio bleek dit het te zijn) vanaf mijn heup tot aan mijn knie en heb aardig wat last. Ik kreeg deze gel mee bij de fysio en deze smeer ik er regelmatig op. Mijn been voelt dan superkoud aan maar ik heb daarna minder last van mijn pijn, ideaal dus! Wat is jullie favoriet van dit moment? Laat het weten :-)! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

9 opmerkingen
  1. Leuke favorieten! Ben nog steeds heel benieuwd naar het luchtje, ga toch eens ruiken bij een parfumerie! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten! Dat nagellakkleurtje is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm kokosnoot! En ik vind dat parfumflesje zo gaaf! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verpakking van jouw parfum ziet er erg speciaal uit, haha! Mijn neef loopt stage bij Ice Power. Hij zal het vast leuk vinden om te horen dat het werkt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel! Ik ben wel benieuwd naar het conditioner only wassen en ook vooral de reden erachter! Ik ben trouwens helemaal fan van die Cocos-lijn van Inecto! Ik gebruik het haarmasker daarvan elke keer nadat ik mijn haar heb gewassen. Het wordt er zó zacht en glanzend van! Ook heb ik er een glans spray van, maar die is supervet, dus die gebruik ik alleen in m'n puntjes als die super droog zijn. Wel ook ideaal daarvoor! :) En ik doe er eeuwen mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dat is fijn om te weten! Ik zal is kijken of die andere producten van de lijn ook siliconen en parabenen vrij is, als dat haarmaskertje zo fijn is wil ik die ook wel gebruiken! Ik zal er binnenkort dan wel een artikeltje over maken, zullen vast meer meiden zijn die het interessant vinden!

      Verwijderen
  6. Dat luchtje is echt lekker, een vriend van mij heeft hem ook!

    BeantwoordenVerwijderen