WISH | Sneakers, sneakers, sneakers

zaterdag 1 maart 2014

Sneakers, sneakers, sneakers. Vroeger droeg ik altijd Kswiss, die goede oude tijd. Je kon daarvan de 'lip' omdraaien zodat je twee kleuren kon dragen en cool dat die schoenen waren! Na die Kswiss-tijd, heb ik eigenlijk nooit echt meer gekozen om sportschoenen ook casual te dragen, of vallen AllStars hier weer wel onder? 

Rosheruns & Nike free running 5.0, NIKE/OTTO.

Een tijdje geleden paste ik al de (een ander model dan hierboven) Rosheruns in de winkel, maar ik moet zo wennen, omdat ik zulke schoenen nooit draag. Ik was op internet aan het spitten en zocht eigenlijk een beetje naar modelletjes die anders waren dan de rest en ik kwam de 'woven' versie hiervan tegen. Deze schoen is wat steviger (ook duurder) en wijkt wat af van het normale model, erg leuk voor in de zomer! Ook kwam ik de simpele zwarte free runs tegen, die eigenlijk ideaal zijn. Zo passen die sneakers toch makkelijk bij je normale kleding. 

Nike Air Max Thea, Nike free running 5.0, NIKE/OTTO.

Een tijdje geleden zag ik op de blog van Fashiable dat ze Nike Air Max's had gekocht. Ik had er eerst mijn twijfels over, want ik vind normale Nike Air Max schoenen best 'lelijk', maar deze, deze zijn anders. De zool is wat rechter, waardoor de schoen er heel anders uit ziet dan het normale model en daardoor vond ik dit model wel leuk. Vooral toen zij een outfitpost had geplaatst was ik opslag verliefd op deze Thea's. En natuurlijk, de free runs in een knallend kleurtje zijn ook echt een snoepje om naar te kijken. Ondertussen twijfel ik verder of ik misschien een van deze modelletjes aanschaf. Ikzelf ben vooral fan van de Rosheruns en de Thea's! Dragen jullie sneakers, en zo ja, welke? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube


14 opmerkingen
  1. Ohhh ik wil oook zo graag nieuwe runners. Ze lopen heerlijk!

    XO's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah mooi zeg! Vooral die roze vind ik leuk, lekker opvallend! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die geweven Roshe's zien er vet uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de Nike roshe run women en de Nike air max thea het leukst. Dat komt vooral omdat ik die andere meer op sportschoenen vind lijken. Ik ben zelf aan het twijfelen of ik voor de Nike roshe run wil gaan of toch een paar van Nike air max. Maar dan zou ik niet kiezen voor een standaard kleur maar een printje op de Nike air max want anders vind ik ze lelijk.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk!
    xx
    www.myrunwayfashionworld.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha ik droeg ook altijd kswiss, kan het me nu echt niet meer voorstellen! Sneakers zijn niet echt meer mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die zwarte freeruns zijn mooi! Hoewel roze natuurlijk ook wel leuk is, lekker vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die eerste moet je nemen, die zijn tof joh!!! Wat leuk dat me hebt genoemd trouwens, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De eerste zijn gaaf! Die wil ik ook, waar heb je deze gezien? Ik heb nu de zwarte en ik ben eigenlijk niet echt een sneaker girl, maar man wat lopen ze lekker echt heerlijk! <3

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze van otto.nl afgehaald, maar ze zijn daar nu niet meer zag ik! Ik kan ze nergens anders vinden.

      Verwijderen