BEAUTY | Favorieten januari

woensdag 5 februari 2014

Douchegel & Bodylotion, THE BODY SHOP - Nagellak, NAILS INC - Lippenbalsem, MAYBELINE.

In november was het de eerste keer dat ik mijn 'beauty' favorieten met jullie deelde en ik breng jullie nu voor het eerst dit jaar mijn favorieten. Dit keer de helft van The Bodyshop, want sinds de adventkalender die ik in december had ben ik ontzettend fan en kan ik de winkel niet meer weerstaan!

1. Strawberry shower gel.
Deze douchegel van 750 (!) ml was in de aanbieding bij The Body Shop, hij kostte eerst ik denk rond de 10 euro, want alles was 50% afgeprijsd en voor 4 euro nogwat ging hij met mij mee naar huis. In de adventkalender zaten meerdere producten met de aardbeiengeur en ik vind het echt heerlijk ruiken. Zo lekker, dat je het eigenlijk wel op wilt eten.

2. Nails INC.
Ik kreeg deze nagellak in de decemberbox van de Glossybox. Ik vond de hele box heel erg tegenvallen maar deze nagellak is toch wel echt een favoriet. De kleur is heel erg donkerrood op je nagels, terwijl hij in het potje wel zwart lijkt. Een nadeel, de nagellak dekt ontzettend slecht, droogt niet echt perfect op en bladdert snel af. Zonde want het is echt een mooie kleur!

3. White musk body lotion.
Deze bodylotion zat in de adventkalender. Wanneer je er voor de eerste keer aan ruikt moet je echt even wennen. Het is best een stevige geur. Zodra je de bodylotion opsmeert ruikt hij eigenlijk niet zoals hij na een tijdje ruikt. Eenmaal aan je huid 'gewend' ruikt deze lotion echt heerlijk én je krijgt er een zacht huidje van. Ik smeer het vaak op voordat ik ga slapen, heerlijk. The Body Shop heeft er overigens een hele lijn van, ook met parfum etc.

4. Babylips Pink Punch.
Ik heb er al een review over op mijn blog geplaatst, maar nu ik hem langer gebruik kan ik met zekerheid zeggen dat hij echt mijn lippen een stuk aangenamer laat voelen. Ik had vorige week echt last van mijn lippen, de scheuren vielen er letterlijk in. Na een paar dagen telkens mijn lippen dik in te smeren met babylips (niet aan de raden voor over straat met deze kleur, lees: Barbie) werden mijn lippen weer compleet geheeld. Ik vind hem ook nog eens erg lekker ruiken, zeker een favoriet.

Het is alweer halverwege de week en dat is erg fijn. Ik ga morgen naar de persdag van de Hema en vrijdag heb ik mijn eerste stagedag (spannend). Alsof de week nog niet leuk genoeg was, ga ik dit weekend met een vriendin naar Centerparks en gaan we daar snowboarden, zwemmen en relaxen, heerlijk. Ik hoop dat jullie mijn favorieten leuk vonden! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

17 opmerkingen
  1. Ik ben ook wel tevreden uiteindelijk over de babylips! Ik heb de gele en die is doorzichtig dus ik kan hem ook nog eens schaamteloos de hele dag dik smeren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die strawberry shower gel ziet er uit en klinkt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke producten! Vooral nummer 1.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk!! De strawberry shower gel klint super fijn!! <3

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favorieten! De babylips zijn zo fijn, hea!

    Liefs, www.everythangisperfect.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De sale van TBS is altijd top met zulke grote potten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie artikelen! <3 Ik heb ook zo'n geweldig grote douchegel van TBS gescoord maar dan in de geur Pink Grapefruit. Die is ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oeeh die shampoo van de bodyshop ga ik ook snel maar eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie producten. Baby Lips lippenbalsem heb ik in de Cherry Me versie, maar op dit moment helpt alleen pure vaseline tegen droge lippen bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind die met aardbei ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ga denk ik ook eens investeren in die Babylips. Een lippenstift en balsem in één, ideaal!

    Liefs Apollonia

    BeantwoordenVerwijderen