NEW IN / REVIEW | De ideale broodtrommel

dinsdag 4 februari 2014

Lunchbox groot, ROSTI MEPAL SHOP. 

Al mijn klasgenoten zitten elke dag braaf met hun geplette broodjes in boterhamzakjes tijdens de pauze, terwijl ik elke dag weer het winkeltje inloop om een soepje en een broodje te halen. Elke dag weer, elke dag wéér die paar euro. Dit jaar was een van mijn goede voornemens om brood mee naar school te nemen, zodat ik geld kon wegsparen. Nu ik mijn vakantie naar Amerika heb geboekt wil ik elke euro besparen. Ik kwam op het idee om een lunchbox aan te schaffen voor dit goede voornemen en ik koos voor de grootste die er was zodat er genoeg eten mee kan voor de hele dag. Met een supersnelle levering kreeg ik vorige week deze grote lunchbox binnen en ik ben nu al fan! Er passen totaal 8 boterhammen in en er zit een soort 'muurtje' in waarmee je je eten kunt scheiden, erg handig. Ik heb hem deze week elke dag mee naar school met de inhoud: 4 broodjes, een bakje yoghurt, een zakje muesli, een lepeltje en dan nog een sultana en crackers, ruimte zat voor van alles en nog wat dus! Ik koos overigens voor de witte lunchbox, maar je kunt hem in allerlei vrolijke kleurtjes bestellen. Nemen jullie zelf elke dag braaf jullie eigen eten mee? Of branden de euro's ook jullie portemonnee uit? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube


17 opmerkingen
 1. Oh dat is handig! Misschien wel een slimme investering voor als ik weer ga studeren :') Hoe groot (afmetingen) is-ie ongeveer?

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is zeker handig! Er kunnen 8 boterhammen in en de afmetingen zijn: (l x b x h in millimeters) 255 x 170 x 65! :-)

   Verwijderen
 2. Oeeeh handig! Ik geef ook weer veel teveel geld uit op school haha. Ik neem wel vaker couscoussalade of pasta salade mee, maar soms vergeet ik gewoon eten mee te nemen (slecht!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super handig en een mooi doosje. Wat leuk dat je naar Amerika gaat!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow daar past veel in zeg! Handig ook dat muurtje erin haha :) ik moet sowieso altijd mijn eten in bakjes meenemen, aangezien ik me aan een voedingsschema moet houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel goed! Ik neem wel elke dag mijn eigen eten mee, maar een broodtrommel zou handig zijn denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer het wel! Scheelt zeker. Ook dat ik minder eten thuis hoef weg te gooien (uiteindelijk) en ik haat eten weggooien. So een win-win situatie eigenlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het verschrikkelijk om boterhammen mee te nemen naar school, is een gekke tik van mij, ik zorg er dus altijd voor dat ik rijstwafels of beschuitjes (met beleg apart) of een groente salade of fruit salade heb gemaakt, zoiets! Als ik een dag heb dat ik daar ECHT geen tijd voor heb, koop ik stiekem lekker toch iets :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er ook echt een hekel aan, maar het scheelt zoveel geld! Ik koop trouwens stiekem ook nog wel wat :-)!

   Verwijderen
 8. Wij hebben die box in het blauw. Ideaal ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super handig dit!! :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebokk.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 10. groot gelijk, echt handig!
  groetjes http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Handig dat ie zo groot is ! :D

  www.turnitinsideout.be

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow super handig, zelf neem ik ook altijd zelf eten mee want dan weet ik zeker dat het lekker is en het is ook nog is makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb op de een of andere manier een verschrikkelijke hekel aan brood op school dus leef ik altijd de hele dag op sultana's, appels en thee.
  Deze broodtrommel klinkt super handig, maar ik zou werkelijk niet weten waar ik 'm moet laten in mijn toch al overvolle tas haha.

  BeantwoordenVerwijderen