VIDEO | Shoplog (C&A, Action en Trekpleister)

donderdag 23 januari 2014

Mijn eerste shoplog is een feit! Het filmen gaat steeds een stukje beter en toen ik deze week wat aankopen deed bij ons in het stadje kon een shoplog niet uitblijven. Ik ben afgelopen zondag naar de Primark geweest en dat wil ik jullie graag in een volgende shoplog laten zien. Dit keer ging ik naar de C&A, de Action en de Trekpleister, lekker gevarieerd. Hieronder het filmpje waarin ik mijn aankopen laat zien.


Ik vergat om overal een prijs bij te vertellen, maar dit waren ze. De Catrice eyeliner kostte 2,60. De reinigingsdoekjes kostte 1,80. De beanies kostte 0,99 per stuk. De geurkaars kostte 1,09. Het doorzichtige mapje (die echt heel erg handig is) kostte 0,80. Bij de C&A betaalde ik 7,50 voor het shirtje. De trui kostte 11,00 en het neplerenjasje kostte 18,00! Mochten jullie nog vragen hebben over producten, laat het weten! Wat vinden jullie van mijn eerste shoplog? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

18 opmerkingen
  1. Leuk filmpje! En ik vind het jasje juist super leuk haha! Misschien dat ik hem ook maar ga halen, zeker voor die €18. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk filmpje! Ik vind je zwarte jack juist leuk en al helemaal voor dat prijsje!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen! Het jasje vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat nepleren jasje is echt schitterend en dat voor maar 18 euro! Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens de C&A inren

    Dennamichelle.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beanies beanieees haha heel leuk! En dat jasje staat je echt ontzettend leuk, heb ik helemaal niet gezien vorige week!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haha beanies beaaanies! hele leuke video meis! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke shoplog, super leuk dat jasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is de eerste video die ik kijk van je! Leuk om je echt eens te horen praten. Je accentje is ook grappig, hihi. Je doet het goed zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je gekeken hebt! Ben ook wel benieuwd hoe jij in het echt praat hoor, haha!

      Verwijderen
  9. Ik zou het leren jasje houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke aankoopjes, jasje is superleuk!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk filmpje en mooie aankopen! Je hebt het jasje nu toch echt wel gehouden, toch? Volgens mij kan je zelfs geen sale artikelen gaan inruilen, dus je 'moet' 'm wel houden haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb ook een best droge huid en herken dat met die rode plekjes als je met sommige make-up doekjes je make-up eraf haalt. Ik gebruik baby doekjes van de action 50 voor 89 cent! :-)

    BeantwoordenVerwijderen