WISH | A nice running suit

woensdag 22 januari 2014

Er zullen heel wat mensen zijn die op 1 januari bedachten om als goede voornemen 'meer sporten' te kiezen. Ikzelf ben nooit een sportief typ geweest, maar sinds een paar weken (geen goede voornemens!) heb ook ik het hardloopvirus te pakken. Ik ben begonnen met een hardloopprogramma waarbij je drie keer per week hardloopt en op deze manier, stap voor stap, in 10 weken tijd uiteindelijk vijf kilometer aan een stuk door kunt hardlopen. Ik ben echt een beginner, dus dit is het perfecte programma voor mij. Ik ben op dit moment over de helft en kan dus al bijna vijf kilometer aan een stuk door lopen!

1. Hardloopjack, H&M - 2. Sportlegging met print, H&M - 3. Tas Nike, OTTO - 4. Hardloopschoenen Nike, OTTO.

En als we tegenwoordig aan hardlopen denken, hebben wij nogal wat eisen. Wie gaat er nou lopen met van die aftandse hardloopschoenen waarmee je eigenlijk niet gezien wilt worden? Niet iedereen zal hier waarde aan hechten, maar vooral de meiden willen er het liefst op en top bijlopen als ze gaan hardlopen. Eerlijk gezegd vind ik het ook wel leuk om een pak te dragen wat matcht met elkaar én met mijn schoenen. Ik heb online, tamelijk goedkoop, een hele set in een keer gekocht, wat ook betekent dat alles bij elkaar past. Maar hoe meer ik ga rennen, hoe meer ik mijzelf wil belonen met een mooi nieuw pak met nieuwe schoenen!

1. Hardloopjack, H&M - 2. Hardlooplegging, H&M. 3. Haarbandjes, H&M - 4. Hardloopschoenen Nike, OTTO.

Nu de H&M een prachtcollectie heeft neergezet, zullen bij meer meiden de sportkriebels naar boven komen. Vooral nu Nike ook steeds mooiere runningshoes op de markt brengt. Ik ben in ieder geval iemand die gevoelig is voor een het kopen van een mooi hardlooppak, maar voorlopig moet ik echt nog even met het pak doen wat ik net heb gekocht, anders zou dit zonde zijn. Ik wil mijzelf, als ik het uiteindelijke doel heb behaald van vijf kilometer aan een stuk door, belonen met óf nieuwe schoenen óf een nieuw pak (of allebei, haha)! Zouden jullie het leuk vinden om een artikel te lezen over het programma waarmee ik bezig ben? Laat het weten! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' 


18 opmerkingen
 1. Ik heb het jasje uit de eerste set! Die is zo fijn! En de schoenen uit de tweede set, die zitten als pantoffeltjes. Echter let er bij het kopen van schoenen op dat ze wel voor jou voeten geschikt zijn. Je kunt veel beter op het zwarte paar beginnen dan op het roze paar ivm de stabiliteit en de blessures die je daarmee kunt voorkomen. Die haarbandjes zijn fijn en glijden niet uit je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Erg leuk jasje is het! Klopt overigens wat je zegt, ik heb ook begrepen dat niet alle schoenen geschikt zijn voor lange lopen. Ik wil over een tijd eerst mijn voeten laten opmeten voordat ik nieuwe schoenen aanschaf! :-)

   Verwijderen
 2. Die roze Nike schoenen zijn zo vet! Die staan vanaf nu ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 21 september dam tot dam buuuf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je tegenwoordig toch veel verschillende en gave Nike schoenen hé! Leuke post

  XF

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n app lijkt me fijn!

  Ik kan nog geen minuut rennen zonder buiten adem te zijn :p  www.style-chameleon.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh! Ik kon dat eerst ook niet, maar dat moet je gewoon langzaam opbouwen!

   Verwijderen
 6. Knap hoor dat je er zo mee bezig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het tweede setje is erg leuk!! Goed bezig met hardlopen, ik moet eigenlijk ook weer gaan hardlopen!! Een goed outfit motiveert je wel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet ook eerlijk toegeven dat een nieuwe outfit wel motiverend is om toch te gaan sporten haha
  X Esther | www.myconfashions.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de roze schoenen wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die zwart met roze broek van de H&M. Zit echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi roshelle, welke app gebruik jij voor het hardlopen? Ik ben ook net begonnen namelijk :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb net dat roze jasje, hij is wel feller dan op de foto en heel dun. Maar hij is vooral ook heel gaaf! Maakt het hardlopen weer een stuk leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen