REVIEW | Stifteyeliner Essence

woensdag 29 januari 2014

In mijn laatste shoplog zagen jullie deze eyeliner voorbij komen. Ik was al een tijdje opzoek naar een makkelijkere eyeliner dan die ik zelf gebruik van de Hema (zo een kwastje). Ik ben echt een drama wat betreft eyeliner, ik moet het áltijd bijwerken want ik schiet altijd uit. Op internet vond ik uiteindelijk deze budget stifteyeliner van Essence. Ik haastte mij naar de winkel en voor 2,60 ging hij mee naar huis.


De verpakking van de eyeliner is niet heel spannend. Ik vind dat zelf niet echt noodzakelijk, ik vind het belangrijker dat een eyeliner het goed doet. De eyeliner beloofd om extra lang te blijven zitten en dat is natuurlijk een voordeel. Deze eyeliner is niet waterproef, maar ik houd zelf niet van waterproef producten, die gaan zo lastig van je ogen af!  


Hij beloofde al niet waterproef te zijn, maar ik wilde het toch nog even testen. Als je vinger maar ook een klein beetje nat is, en je het over de eyeliner heen wrijft, krijg je dit als effect. Je veegt dus gelijk je hele eyeliner weg. Wat ik wel een voordeel vind aan dit 'probleem' is dat als je toch geknoeid heb je heel makkelijk met een vochtig wattenstaafje even kan bijwerken. Als je met je (droge) vinger over de eyeliner wrijft, gebeurd er niks! Dat is dus echt een voordeel, de eyeliner gaat, eenmaal op je oog, geen kant op.

Ik ben mijn wenkbrauwen aan het laten groeien voor een plukbeurt bij de schoonheidsspecialiste, niet op letten!

Dit is de eyeliner op mijn oog. Best netjes, al zeg ik het zelf! Ik kan met deze eyeliner veel makkelijker een strak lijntje trekken. Ik vind het echt makkelijker dan een vloeibaar kwastje. Ik ben in ieder geval fan en draag hem sinds de aankoop iedere dag. De eyeliner blijft de hele dag zitten en gaat makkelijk van je oog af met wat make-up remover. Al met al, een supereyeliner voor een klein bedrag, ik ben fan! Welke eyeliner gebruiken jullie? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

14 opmerkingen
  1. Ik ga deze ook eens proberen. Eigenlijk moet ik er ook eentje hebben die niet waterproof is, want ik schiet ook altijd uit en zit daarna te prutsen om het er weer af te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er fijn uit! Zo'n stift vind ik zelf het fijnste werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is inderdaad wel fijn, ik heb hem zelf ook gehad! :) Het enige nadeel is dat hij bij mij echt heel snel uitdroogde, hopelijk gebeurt dat bij jou niet! Maar als het gebeurt is de maybelline masterprecise eyeliner ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb er denk ik een van Hema, zo een potje :D een stift werkt bij mij nooit, dat ligt volgens mij wel aan mezelf haha

    http://turn-it-insideout.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze lijkt me eigenlijk niet heel fijn.. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hm, klinkt wel goed! Ik vind 'm ook mooi staan. Jammer dat ik echt totaal niet goed ben met eyeliner aanbrengen en altijd uitschiet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij heb ik bijna dezelfde alleen de mijne heeft een dun en een dik puntje aan beide kanten (ook van Cartrice)
    En zoals eerder gezegd, die werd al snel minder. Hij droogde niet persé uit maar er kwam gewoon weinig kleur van af. Wat ik nu doe is met die het lijntje trekken als basis, en dan met een betere eyeliner overtrekken, dan schiet je ook minder snel uit!

    Liefs Apollonia
    http://velvet-goddess.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw die is erg mooi! Ik gebruik zelf de eyeliner van Loreal Paris!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ook altijd een ramp met eyeliner haha. Toch heb ik liever wel een beetje waterproof in de winter, anders vind ik het zo vervelend op de fiets met traanogen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je inderdaad gelijk in! Ik had daar vroeger ook altijd onwijs last van en dan zat alles overal!

      Verwijderen
  10. It looks like a good eyeliner!

    http://www.mursway.com/

    BeantwoordenVerwijderen