VIDEO | 35 facts about me!

donderdag 30 januari 2014

Dit is alweer mijn vierde video. Ik wilde het een keer per week volhouden en tot nu toe lukt dat eigenlijk best goed! Vanaf volgende week heb ik geen dag vrij meer in de week, dus dan zal het ongetwijfeld wat lastiger worden om wekelijks een video te plaatsen. Dit keer plaats ik een 35 facts about me, zodat jullie mij nog wat beter kunnen leren kennen!


Ik wilde eerst 25 feitjes doen, maar dat vond ik eigenlijk te weinig. 50 feitjes vond ik net weer te veel. Een mooie middenweg was dus 35. Zo kun je in het filmpje te horen krijgen waar ik piercings heb/heb gehad, hoe ik mijn kroket het liefste eet en een paar van mijn favoriete items van dit moment. Laat weten wat jullie ervan vinden, dat waardeer ik! Welke feitje vonden jullie het leukste om te horen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
 1. Heel leuk om te zien en te horen! Ik heb zelf ook nog nooit een sigaret gerookt. Niet eens één trekje geprobeerd. Dat vinden mensen inderdaad altijd heel gek om te horen, haha!

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje!! Ik wist helemaal niet dat jij een piercing heb gehad! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaa ik droeg vroeger ook altijd jongens kleding, voor in een boom te klimmen is dat nu eenmaal handiger als een jurkje :')

  http://turn-it-insideout.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke feitjes allemaal! Hoe je je kroket eet, haha, dat deed ik vroeger ook precies zo! Die jurk is trouwens ook echt een koopje! Tof!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik maar denken dat ik de enige 19 jarige (jij dan 20) was die nog NOOIT een sigaret heeft gerookt! Leuke video :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke video!, altijd leuk wat je weer te weten komt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahhhh je bent net zo leuk als ik dacht haha, je hebt echt een hele opgewekte en vrolijke stem! Super leuk om dit zo te zien, echt tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ahhhh je bent net zo leuk als ik dacht haha, je hebt echt een hele opgewekte en vrolijke stem! Super leuk om dit zo te zien, echt tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vond het echt een hele toffe video, leuk om te weten te komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke video. Je hebt ook echt een stem ervoor ik ben inmiddels al aan je accent gewend geraakt, hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen