NEW IN | Glossybox Januari

dinsdag 28 januari 2014

Ik ga mezelf geen blad voor de mond nemen. Ik vond de Glossybox van December echt ontzettend tegenvallen. Ik kreeg van mijn vriend een drie maanden abonnement voor Kerst, en met Kerst lag de eerste variant onder de boom. Ik maakte hem vol enthousiasme open, maar eigenlijk vond ik alleen een nagellak die erin zat leuk. De box zelf was overigens wel erg leuk versierd. Tientallen meiden lieten aan Glossybox dezelfde mening weten, dus gelukkig stond ik niet alleen. Nu was het natuurlijk extra spannend wat er in de box van Januari zou zitten en dat laat ik jullie nu zien!

Producten Januari 2014, GLOSSYBOX.


1 Beautybird 'Fly high foot gel'.
Dit product is een fullsize product en kost 9 euro. Het is een voetgel die je warme, gespannen en vermoeide voeten én benen kunnen verkoelen, revitaliseren en weer laten herleven. Dit lijkt mij een lekker product, vooral na een lange dag staan. Ik heb een klein beetje getest op mijn voet en je voet verkoeld binnen een mum van tijd. Het ruikt een beetje naar dat tijgerbalsem en voelt eigenlijk hetzelfde.


2 Karmameju 'Konjac sponge'.
Dit product is een fullsize product en kost 9,25 euro. Het is een sponsje waarmee je de huid kan exfoliëren, zuiveren en diep reinigen. Het sponsje verbeterd en stimuleert de doorbloeding en het herstel van je huid. Naar dit sponsje ben ik erg benieuwd. Ik heb het sponsje nog niet getest omdat mijn huid op het moment heel erg droog is en ik ben bang dat ik hiermee mijn huid verder uitdroog, ondanks dat er op de verpakking staat dat hij perfect is voor een droge huid. Bij elke keer gebruiken maak je het sponsje nat en je kunt hem ongeveer 2 a 3 maanden gebruiken. Elke week moet je hem even uitkoken.


3 Benefit Cosmetics 'The porefessional'.
Dit product is een tester van 3 ml en het fullsize product (22 ml) hiervan kost 33 euro. Dit product is bedoeld voor meiden met grote en zichtbare poriën. Met deze crème maak je de poriën en fijne lijntjes kleiner. Je kunt dit product onder of over je make-up dragen. Ikzelf heb hier geen last van, dus dit product is niks voor mij!


4 Missha 'Super aqua cell renew snail hydro gel mask'.
Dit product is een fullsize en kost 4,35. Het is een hydro gel masker, die je huid hydrateert, kalmeert en herstelt en dit masker staat ook bekend als vermindering van huidbeschadiging. Het is een Aziatisch schoonheidsgeheim en op de achterkant van dit masker staan ook allerlei Chineze tekens, haha. Er wordt ook gezegd dat dit masker natuurlijk genezende krachten op je loslaat wanneer je het masker gebruikt. Ik ben benieuwd!


5 Absolute 'Cleaning tissues'.
Dit product is een fullsize en kost 5,05 per pakje (10 doekjes). Deze tissues zijn op waterbasis gemaakt met natuurlijke extracten. Bij het verwijderen van je make-up hydrateer en verfris je je huid. Deze tissues zijn ook perfect voor het verwijderen van waterproef producten. Ik heb de doekjes nog niet gebruikt, maar ik heb wel even geroken aan de doekjes en ze hebben best een aparte geur. Ik vind dit product best wel duur, voor die 10 doekjes.

Deze box beviel mij een stuk beter dan de vorige box. Dit zijn allemaal bruikbare producten voor mij en dat vind ik altijd een voordeel. Ik denk dat mijn favoriet uit deze box de voetengel is, die me echt heerlijk lijkt na een lange dag werken! Welk product uit de januari box is jullie favoriet? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
  1. Jammer dat de glossybox van december tegenviel ik had het al gehoord van meerdere mensen. Gelukkig is deze leuker :)! Leuk artikel xx
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh jammer dat The Porefessional niks voor jou is - ik ben er erg benieuwd naar en had een klein beetje review leuk gevonden, maar als het niet bij jou van toepassing is snap ik ook wel dat je er niet echt iets over kan zeggen :P

    X Rosanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben blij dat deze glossybox een stuk leuker is dan de vorige! Altijd zo jammer als er producten in zitten die je niet leuk vind of waar je niet van houd. Dit lijken me fijne producten! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie en handige inhoud! Zo jammer dat de box soms niet mooi is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat de porefessional niks voor je is, want ik zou er echt zo blij mee zijn, haha! Gelukkig bevalt deze box je in het algemeen een stuk beter dan die van december. Veel plezier ermee.

    xx May

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil al een hele tijd heel graag zo'n glossybox abonnement doen, maar ik zie zulke afwisselende meningen! Ik vraag me echt af of het het echt waard is? Dat ik niet straks twee teleurstellende boxen heb en eentje met wat leuks! In ieder geval, leuke post! Jammer van de vorige, en benieuwd naar de volgende, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat had ik dus ook! Daarom liet ik mijn vriend het cadeau doen, zo van 'dit is een flinke gok'!

      Verwijderen
  7. Oeh leuke inhoud ! Jammer dat ie soms tegenvalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke producten zeg! Ik hoor ook al vaker dat de glossybox tegenvalt, vandaar dat ik de gok niet durf te nemen haha. Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke inhoud , ja , je hoort wel vaker dat de box soms tegenvalt...
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil ook echt nog een keer de glossy box (of een andere box)!
    Liefs Apollonia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jammer dat het zo tegenviel, daar leer je weer van!

    XF

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt jammer dat het nu al twee keer zo een saaie box was!

    BeantwoordenVerwijderen