LIFE | This week #2

maandag 27 januari 2014

Laatst plaatste ik mijn eerste 'This week' waarin ik voor de eerste keer mijn leven in foto's liet zien. Ik vond het erg leuk om zo een artikel te maken en de reacties die ik erop kreeg waren ook erg leuk. Ik vertelde dat het geen artikel werd die wekelijks terug zou komen, maar voor deze week is het weer zo ver.


Maandag.
De eerste schooldag van de week. Er stond een drukke dag op mij te wachten, want ik liep een beetje achter qua school in verband met de verstandskies waar ik best wel wat last van had. Op school ben ik bezig met het maken van een metalen insect. Voordat je daadwerkelijk aan het beest mag beginnen moet ik eerst schetsen en het beest van papier maken. Dit is de schets die ik maakte én het beest van papier, die dus uiteindelijk van metaal wordt!

Dinsdag.
Vandaag was het weer een drukke dag op school, maar in de avond was het een ander verhaal. De nicht van mijn vriend, die bij Kinki Kappers werkt, heeft nogal vaak een model nodig. Ik durfde het steeds niet aan, want ja de naam alleen al: KINKI. Ik dacht, doe eens gek en liet het maar gewoon over mij heen komen. Het is 'creatief' geknipt, dus wel kinki, maar daardoor is er meer volume in mijn haar gekomen en mijn haar voelt weer een heel stuk lichter aan!


Woensdag.
Vandaag was het een saaie en lange schooldag, maar ik heb wel dit mooie plaatje geschoten. Ik vind het zo bijzonder hoe de lucht af en toe kan kleuren, alsof er iemand met een verfblik de lucht in heeft gegooid.


Donderdag.
Ik was van plan om veel aan school te doen, maar uiteindelijk lukte dit niet en had ik veel meer zin om wat leuks te doen! Ik had op internet gelezen over de Nike Factory Outlet Store in Amsterdam en ik was best wel benieuwd of ik daar leuke schoentjes/kleding kon scoren. Voordat mijn vriend en ik naar Amsterdam vertrokken, ben ik nog even het bos ingedoken om foto's te maken met mijn nieuwe lens (die zagen jullie gister op mijn blog). Uiteindelijk heb ik niks gekocht bij de Nike store, de volgende keer beter!


Vrijdag.
Vandaag bestond weer eens uit school. Volgende week heb ik een presentatie week, hierin presenteer ik mijn opdrachten van de laatste periode. De twee prestaties (opdrachten) die ik moet presenteren waren de flyer en de productpresentatie (etalage). Alles wat je presenteert moet op borden staan alsof je echt voor een opdrachtgever presenteert. Daar ben ik druk mee bezig geweest!

Zaterdag en zondag.
Een weekend is bij mij eigenlijk nooit erg speciaal, ik werk op de zaterdag en op de zondag relax ik vaak tot in de puntjes. Ik moest ook deze zaterdag weer werken. Ik interview mensen op Schiphol (marktonderzoek) en het was weer een prima dagje. Zondag ben ik vroeg in de middag even snel naar het bos gereden voor blogfoto's en gelukkig waren wij vroeg gegaan, want even later begon het keihard te regenen! Ook hebben mijn vriend en ik een vakantie geboekt en ik laat jullie later weten waarnaar toe! En dat was weer mijn week, hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen week? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

18 opmerkingen
 1. Wat leuk, ben je toch wel een kijkje wezen nemen bij de Nike Outlet? Het is echt mazzel hebben he qua schoenen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik had er echt even zin in, ze hadden voor mannen wel mooie free runs, maar voor vrouwen viel het een beetje tegen!

   Verwijderen
 2. what for a wonderful diary! i love your shoes so much ;)
  happy monday!
  maren anita

  FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhh ziet er leuk uit die opdrachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Mooie schetsen heb je gemaakt. Wij moeten ook altijd alles presenteren op van die foamboarden, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk wat ge gemaakt hebt! Echt gooeeed :D

  http://turn-it-insideout.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's. Vooral van de lucht! Wat studeer je eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik studeer Vormgeving, Ruimtelijke presentatie en Communicatie! Je kan daar drie kanten mee op: etaleren, grafisch designer of stand, winkel- en decorbouwer (ontwerpen)! Ik wil voor het laatste gaan.

   Verwijderen
 7. Volgens mij heb jij een hele leuke studie, je maakt hele mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nike outlet was dus een beetje een tegenvaller? Ik ben er wel benieuwd naar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het zelf wel heel erg leuk. Alleen qua schoenen viel het voor mij persoonlijk tegen! Er waren niet echt veel 'mooie' modellen, zoals die runs oid! Qua kleding was er wel heel veel.

   Verwijderen
 9. Leuke post, ik sta ook altijd versteld van hoe mooi de lucht af en toe kan zijn en ik moet er dan ook altijd foto's van maken haha. Wel zonde dat de Nike outlet een tegenvaller was!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Drukke week weer gehad!

  XF

  BeantwoordenVerwijderen