LOOKBOOK | Primark voorjaarscollectie

vrijdag 10 januari 2014

De winter (zonder sneeuw en ijs, thankgod) is in volle gang, maar de Primark stuurde mij in december al hun voorjaarscollectie. De collectie staat in het teken van een combinatie van grafische prints, mierzoete kleuren, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. Een hele mond vol! Ik heb hieronder wat beelden uitgekozen, zodat jullie kunnen zien hoe deze voorjaarscollectie eruit komt te zien.

Primark voorjaarscollectie, in de winkels vanaf januari tot en met juni, PRIMARK.

De collectie is best heftig als je er zo naar kijkt. De combinaties die zijn gemaakt zou ik zelf niet zo snel op deze manier dragen, maar ik denk dat als je losse items van deze collectie ziet, je deze makkelijk kunt combineren. Het roze jasje is zeker favoriet bij mij en ik heb het vermoeden dat deze favoriet is bij velen van jullie. De clutch vind ik overigens ook supertof, lekker catchy bij een simpele outfit. Ik kijk overigens alweer uit naar het voorjaar, die jas die eindelijk weer in de kast mag verdwijnen en met blote benen naar buiten.Wat is jullie favoriete item van de bovenstaande? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

13 opmerkingen
  1. Mijn favo item is de clutch (ik heb al een tasje zoals dit waar ik de 'strap' van kan wegsteken dus SCORE :D) & de arty prints op de laatste foto vind ik ook wel heel cool! Ik zou het denk ik wel anders combineren : een top met arty print op een zwarte jeans ofzo om het toch een beetje meer in balans en wat meer 'me' te houden :) xx
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn favoriet is zeker de roze/wit matching seperates! ben zo benieuwd naar de rest van de collectie!


    http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke collectie! De combinaties zou ik inderdaad ook niet aan doen, maar dat heb ik meestal met van die campagnebeelden! Ik kijk ook uit naar de lente en blote benen :)

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aaah dat wordt snel weer een tripje naar de Primark voor mij haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind dat 24 shirt leuk! En de tas. Maar verder, mwah. Sommige dingen vind ik minder leuk, ik vind sommige dingen een beetje too much op de foto's. Maar als ik dan in de winkel ben valt het altijd heel erg mee, dus ik wil zeeeker weer snel bij de Primark gaan shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gave collectie, ik ben heel benieuwd naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet binnenkort echt weer eens naar de Primark!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bij elkaar is het inderdaad net iets TE, maar wel erg tof dat ze wat gewaagdere dingen hebben. En die clutch, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er heel erg leuk uit, ben benieuwd naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die clutch is cool. De rest, mwah niet mijn smaak

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zoals veel anderen al zeiden: de clutch!! Hij is echt heel mooi!! Het roze jasje is als je het los bekijkt ook mijn favoriet!!
    Xxx Sarah
    http://smilesaartje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen