PERSONAL | Photodiary week 6

zondag 8 februari 2015


Woah, week 4 heb ik 'per ongeluk' overgeslagen op mijn blog. Ik was op dat moment net terug uit Parijs en was echt kapot om nog een artikeltje online te zetten. Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat mijn weken niet zo heel spannend meer zijn. Althans, ze zijn wel spannend, maar wel consequent hetzelfde. Ik loop nu 40 uur per week stage, dus ik maak niet meer zoveel foto's in mijn vrije tijd. Ik heb in ieder geval weer wat fotootjes bij elkaar geraapt voor photodiary week numero 5! Deze week stond in het teken van stage (uiteraard) en de jacht naar zegels!


Ik loop stage bij een in- en exterieurbedrijf. Dit betekent dat ze zowel woningen ontwerpen en bouwen, als dat de inrichting gedaan wordt (even plat gezegd). Heel erg leuk! Ik heb echt het idee dat ik op mijn plekje zit en een onwijs leerzame stage heb. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met een project waarbij ik digitaal ontwerp maar ook materialen uitzoek voor bijvoorbeeld de vloeren en wanden. Ik zoek allerlei boeken door met stalen om zo de perfecte combinatie te krijgen voor de klant.


Deze week bedacht ik ineens, dat dit de laatste week was van de zegeltjes bij de Albert Heijn en ik toch nog wel even wat glazen wilde hebben. Ik kreeg veel zegeltjes van een vriendin maar ik wilde eigenlijk van alles minimaal een doosje. Inmiddels heb ik aardig wat boekjes volgespaard en heb ik alle glazen die ik wilde. Morgen haal ik nog een doosje op en dan ben ik compleet! Het was een hele speurtocht om alle boekjes vol te krijgen én ook alle glazen nog te vinden, maar het is gelukt!


Je kent het wel, je zit op zaterdagavond lekker op de bank en je krijgt onwijze trek ik alles wat suiker bevat. Ik heb dit wel vaker dan een keer in de week, maar ik weet me vaak te bedwingen. Afgelopen week niet.. Ik reed naar de supermarkt en kocht een rol deeg en Nutella. Ik had op internet gezien dat dit super makkelijk was om te maken dus zo gezegd zo gedaan! Heerlijke chocoladebommetjes (waarvan ik er na eentje uiteraard al te vol zat). Voor het recept kun je bijv. even kijken op Pinterest en dan iets met Nutella rolls opzoeken!


Vandaag had ik eindelijk rustig de tijd om naar de sportschool te gaan. Ik zeg het eerlijk, het is best lastig om 40 uur stage te lopen en nog buiten stage om te werken voor je inkomsten. Het sporten schiet er daarom wat meer bij in dan ik zelf zou willen, maar soms moet je wel eens even voor jezelf kiezen. Gelukkig heb ik vandaag weer heerlijk kunnen trainen om vervolgens lekker uit eten te gaan ter ere van de verjaardag van de opa van mijn vriend. Hoe was jullie week? Lopen jullie toevallig ook stage? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Heerlijk om te lezen! Ik heb net mijn stage afgerond en ga er nu werken :) Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Herkenbaar probleem van je stage.. ik liep vorig jaar ook een half jaar full time stage en in het begin was het mega wennen. Gelukkig kon ik mezelf van de bank slepen en lukte het me om meerdere avonden in de week te gaan. Als je ze 'inplant' dan moet het lukken. Kwestie van een ritme creeren, you can do it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik moet zeker nog even mijn ritme vinden, lukt vast wel binnenkort!

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! Dat met stage herken ik, ik ben gelukkig net klaar met mijn stage maar ineens 40 uur per week werken was bij mij in het begin ook erg wennen! Je stage klinkt wel erg interessant :) En ooh, die nutella rolletjes zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Die Nutella rolletjes zien er té lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super dat je het zo naar je zin hebt op je stage! <3 En die Nutella-rollen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jam jam, maar eenmalig want ik moet weer aan de bak met Kayla! Haha.

   Verwijderen
 6. Je stage klinkt echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja stage is even wennen, maar komt vast goed! Oh hahaha die zegels ik heb er echt zoveel weggegeven :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker die nutella dingnen!

  BeantwoordenVerwijderen