NEW IN | WII U

woensdag 11 februari 2015


Al vanaf dat ik heel jong ben, ben ik gek op spelletjes spelen. Als tweejarig meisje liep ik al met een klein spelcomputertje in mijn hand waar ik Tetris op kon spelen. Al snel veranderde dat ik de eerste gigantische GameBoy. Ik kon me er uren op vermaken en vond het stiekem veel leuker dan al het andere speelgoed wat ik had. Barbies zette ik aan de kant en deed ik verder niks mee. Buiten spelen was ik ook gek op, maar mijn grote hobby was toch het spelen van spelletjes. Van Tetris naar Pokemon en van de Pokemon naar de Sims. Toen ik wat ouder werd schafte ik al eens een Wii aan, maar ik vond er na een tijdje niks meer aan. Ik kocht toen een Playstation maar al snel was ik de schietspelletjes zat. Voor relaxed gamen was zo'n Wii toch wel erg leuk, dus ik besloot om er weer een te kopen maar natuurlijk de nieuwe variant: de Wii U.
 

Bij de Wii U kocht ik een spelletje waar ik lekker lang mee vooruit kon. Ik koos voor het spelletje Super Mario 3D World. Het spel is gewoon een klassieke Mario game, maar dan in 3D. Je loopt dus alle kanten op in een level en het level draait ook alle kanten op mee. Je kunt lekker rustig casual gamen zonder frustratie te voelen, want ach, als je af gaat in Mario heb je gewoon nog een leven en nog een leven. Wat zo fijn is aan de Wii U, is dat je zowel op je tvscherm kunt kijken als op de console zelf. Dit is overigens de controller, de consolekast zet je gewoon neer in je kast of op je kast, of wat je zelf wilt natuurlijk! Je kunt op de controller ook YouTube kijken, Netflix, internetten en meer. Je kunt zelfs dit dingetje gebruiken als afstandsbediening wat ik zelf heel erg handig vind. Bij sommige spelletjes staat er op de controller alleen een map van bijvoorbeeld een level en bij andere games (waaronder deze) heb je dus gewoon twee beeldschermpjes. Je kunt dus ook zonder je tv spelen als je wilt, zolang je maar in de buurt bent van je consolekast. Wat vinden jullie van de Wii U, lijkt het jullie ook leuk? W is jullie favoriete console? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

15 opmerkingen
 1. Oh wat gaaf! Dit zou ik ook wel willen haha! Ik vind Super Mario ook zo leuk! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuk artikel! Super handig dat je er ook Netflix op kunt kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingetje! Ik speelde vroeger mario bros op de nintendo, een van de weinige spelletjes die ik naast de sims speelde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh wat leuk, dit is echt iets voor mij alleen dan zou ik echt verslaafd zijn! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig. Maar zulke spelletjes heb ik dus juist nooit gedaan en vind ik ook niet leuk. Ik hou heel erg van woordspelletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er gaaf uit! Super Mario blijft leuk! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mario, JAAA!!! Heel leuk :D Ik heb zelf laatst mijn DS weer ontdekt, maar dit vind ik toch wel een dingetje voor op mijn wishlist....

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt leuk! Mario is gewoon klassiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah wat leuk! Ik speel ook nog altijd op die dingen :D niet dat ik ze nu nog koop maar ik haal lekker mijn Game boy en Nintendo64 regelmatig onder het stof uit (h)

  BeantwoordenVerwijderen