PERSONAL | Photodiary week 2

zondag 18 januari 2015


Het is zondagavond, 21:36 terwijl ik deze blogpost nog even maak. Deze week was slopend en het weekend helemaal. Ik ben zo blij dat ik eindelijk eventjes zit, in zachte badjas. De week vloog voorbij en ik had een heel leuk weekend, maar ik had het niet erg gevonden om een extra dagje vrij te 'krijgen'. Ik bedoel, een derde weekenddag zou leuk zijn. Helaas begint morgen dezelfde routine weer maar deze week loopt het iets anders. Het is de laatste week op school (na deze week begin ik met stage), en het is ook nog eens toetsweek. Toetsen, presentaties en wat excursies staan gepland. Het is nog even deze week volbrengen en dan rustig mijn stage in! Deze week stond in het teken van sport, school en een babyshower voor mijn vriendinnetje. Benieuwd naar de foto's van deze week?


Ik begon de week lekker rustig, althans in mijn hoofd was het nog rustig. Ik nam lekker de tijd om mijn vakantiefoto's is uit te zoeken en een plekje te geven in een fotoboek. Het kan tegenwoordig ook digitaal met een paar klikken, maar ik vind dit veel leuker om te doen. Het is ook nog eens een groot deel van de voorpret, omdat we dit jaar weer naar Florida op vakantie gaan! - In de ochtend vroeg, tijd om naar school te gaan. Altijd even een fotootje maken van wat ik aanheb natuurlijk, dit keer een heerlijk bontjasje!


Na school ben ik blij als ik eindelijk in de sportschool sta. Ik heb er nooit echt zin in, totdat ik in de sportschool sta want dan wil ik eigenlijk niet meer naar huis. Standaard routine is abs checken na de workout, soms zijn ze wat zichtbaarder dan op andere dagen. - Tekenles op school betekent soms huiswerk mee naar huis nemen. Deze opdracht ging over richtingen van foto's, tekeningen oid en hier heb ik onderdelen van een passer vergroot en op verschillende richtingen getekend. Bovenin is bijvoorbeeld een 'overalcompositie' en linksonder is een 'verticale compositie'! Ik koos ervoor om met 1 kleur meerdere tinten te maken.


Frustratie bij OPI nagellakjes. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere merken, maar mijn OPI lakjes hebben er best wel last van. Op een gegeven moment vallen de kwastjes gewoon van e stokjes af en het is zo onhandig lakken. Iemand hier een oplossing voor (behalve vastlijmen uiteraard)? - Rechts lakte ik mijn nagels in een nude kleurtje. Ik moet er even aan wennen maar vind het wel erg mooi staan! De roze stipjes waren bedoeld voor de babyshower! 


Op school eet ik vaak een soepje in de pauze met daarbij een broodje. Lekker dopen en opsmikkelen. Elke dag een ander smaakje. Kippensope, tomatensoep en blablabla. Het is een beetje een vast ritme geworden. - Voorbereidingen voor de taart voor de babyshower. Hier heb ik de taart afgesmeerd met botercreme! 


En in het weekend was het tijd voor de babyshower. Op zaterdag maakte ik de taart en werkte ik en op zondag was het zo ver. Vroeg in de ochtend kwam ik samen met een aantal meiden en maakte we het huis klaar. Slingers, balonnen en natuurlijk een leuke tafel met hapjes stonden klaar. Ik maakte de taart, de luiertaart en links zie je flesjes met een bedankt kaartje. Ik vond het onwijs leuk omt e doen en mijn vriendin was super verrast en onwijs blij! Ik zal later nog wat foto's plaatsen van de taart die ik heb gemaakt! Hoe was jullie tweede week? Hebben jullie ook wel eens dat jullie nagellak op deze manier breekt? Ik ben benieuwd! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

5 opmerkingen
 1. Ik vind het ook nog steeds leuk om foto's zelf te plakken. Is toch net iets specialer dan via internet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook! Ik vind dat je er dan veel bewuster enz. mee bezig bent! :-)

   Verwijderen
 2. Die taart is zo mooi geworden Rosh!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk allemaal!
  Wat heb je een prachtig lichaam zeg.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen