VIDEO | USA shoplog deel 3 (het laatste deel)

donderdag 18 december 2014

Misschien waren jullie het vergeten maar er was nog een laatste deel van al mijn aankopen uit Amerika (ja ik was het zelf vergeten, oeps)! Eerst was er cosmetica en overige spulletjes, gevolgd door deel 1 van de kleding. Vandaag is deel 2 van de kleding aan de buurt, uiteraard deel 3 van al mijn shoplogs. Het is de laatste USA shoplog en met deze shoplog sluit ik dan ook alle video's af van Amerika (helaas).


In de video laat ik mijn sport- en zomerkleding zien en ook de schoenen en jasjes die ik heb gekocht tijdens mijn vakantie. Ik klets weer flink dus neem rustig de tijd en ga languit zitten (pak wat drinken, chips, of iets anders) want deze shoplog duurt 18 hele minuten. Ik hoop dat jullie genoten hebben van al mijn video's en mochten jullie verder nog idee├źn hebben voor video's van mij dan hoor ik dat graag. Ik vind YouTube namelijk een onwijs leuke toevoeging voor op en bij mijn blog! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

2 opmerkingen
  1. Mooie items heb je gekocht! Leren jasje, spijkerjasje en gestreept shirtje zijn mijn favoriet! Het blousje wat je aan hebt is ook heel vet :D

    BeantwoordenVerwijderen