FAVORITE | Mijn favoriete geurkaarsen

vrijdag 19 december 2014


In de lente of zomer denk ik er niet eens bij na, maar in de herfst en winter krijg ik er ineens weer zin in! Waar ik het over heb? Over geurkaarsen! Ik vind het echt iets voor de koudere en donkere dagen, dan krijg je toch zin om een kaarsje aan te steken om het gezellig te maken. In Amerika kocht ik wat geurkaarsen maar ik durfde ze eigenlijk nog niet aan te steken. Ik weet niet hoe het kan, maar ik vind het altijd zo zonde om een geurkaars te branden, terwijl dat natuurlijk wel de bedoeling is (oeps). Vooral deze geurkaarsen zijn 'speciaal' voor mij omdat ik ze zo ver weg heb gekocht. Toch besloot ik vandaag om ze aan te steken en vertel ik jullie wat mijn favoriete geurkaarsen zijn!


Deze herkennen jullie misschien uit een van mijn shoplogs van Amerika. Deze heb ik gekocht bij Bath and Body Works en ze waren 3 stuks voor 10 dollar. Ik vond het leuke schattige kleine geurkaarsjes en ik vond deze (als een van de weinige) echt heel erg lekker ruiken! Het meest linkerkaarsje ruikt een beetje naar het luchtje van Abercrombie and Fitch, kaarsje in het midden ruikt naar cranberry's en het kaarsje aan de rechterkant ruikt een beetje naar verse dennen met sneeuw erop (althans, sneeuw ruikt niet, maar dat denk je er gewoon bij!).


De bovenste kaars is ook van de Bath and Body Works en kostte (ik geloof) 5 dollar. Hij ruikt naar verse dennen en ik vind hem echt heel erg lekker ruiken. Dit is het eerste kaarsje wat ik durfde aan te steken omdat deze wat groter is, hahaha! De onderste is een kaars van de Ikea, maar deze doet echt niet onder van de andere geurkaarsen. De geur is sterk, maar niet vervelend. Dit is de geur 'zonnige mandarijn' en zoals jullie al zien is hij bijna op helaas! 

Valt het jullie trouwens op dat mijn foto's hier wat beter zijn? Ik ben flink aan het spelen met mijn camera en speel nu met diafragma en met licht enz! Ik ben trots op het feit dat het nu lukt om bepaalde items goed op de foto te krijgen, jippie! Hebben jullie ook een favoriete geurkaars? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Oh ze lijken me echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh die Alpine Frost lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook gek op geurkaarsen! Vooral kaneel en appel zijn heerlijke geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er mooi uit! Ik gebruik eigenlijk nooit geurkaarsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er heel erg leuk uit, ik vind lavendelgeuren altijd heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh geurenkaarsen maken alles altijd zo lekker knus en gezellig! Ik ben dol op de watte zoetere warme geuren om de boel een beetje op te fleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er allemaal heel schattig ui! Ik houd wel van geurkaarsjes (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een geurkaars die zou ruiken naar kersen zou voor mij echt fantastisch zijn, ben helemaal weg van die geur!

  BeantwoordenVerwijderen