Inspiratie voor dé Kerstoutfit

woensdag 24 december 2014

(Dit jurkje droeg ik vorig jaar rond Kerst en Oud & Nieuw)

Elk jaar is het weer een feest, het uitkiezen van de perfecte outfit voor Kerst. De een vindt het een makkie maar een ander heeft er toch wat meer moeite mee. Op het nieuws vertelden ze dat maar liefst 97% van alle vrouwen zich tijdens Kerst toch anders kleedt dan op normale dagen. Maar zeg nou zelf, dat is niet zo gek toch? Ik kies mijn outfit meestal aan de hand van hetgeen wat ik ga doen. Als ik bijvoorbeeld netjes uiteten ga, kies ik voor een jurkje, maar ben ik thuis dan kies ik vaak voor een jeans met een leuke top die dan wel weer netjes is! Om voor wat inspiratie te zorgen vlak voor de feestdagen (ja oeps, het is volgende week al Kerst) heb ik wat items gevonden voor degene die iets minder inspiratie hebben.


Een LBD (little black dress) is natuurlijk altijd goed. Gecombineerd met een panty, mooie schoenen en voor als het wat kouder is nog een leuk jasje eroverheen. Een LBD kun je erg makkelijk combineren. Van bovenstaande jurkjes is de rechter mijn favoriet. Subtiel en met een leuk glittertje. Ik zou hem zelf combineren met een stoer leren jasje, stoere laarsjes en wat zilveren sieraden, zoals jullie mij ongetwijfeld zullen kennen.
Een mooie top met een mooie broek eronder is wat minder formeel dan een jurkje. Een leren broek maakt de outfit lekker stoer en met een mooie top erop met wat glitter erin maakt het juist weer Kerstig. Ik zou zeker gaan voor de glittertop met de stoere leren broek (hoewel de zalmroze mijn hart ook wel een beetje heeft gestolen)!
En als je niet de behoefte- of noodzaak heb om erg netjes te moeten zijn tijdens Kerst zou ik lekker een trui aandoen die net dat glittertje erin heeft. De linkertrui is bijvoorbeeld heel subtiel met die glitters en bij de meest rechtertrui is een ketting overbodig. De middelste is sowieso al knallend door de zilvere kleur, perfect voor op een zwarte leren jeans!

Alle items hierboven heb ik gevonden op Esprit, een winkel waar ik eigenlijk veel te weinig kom als ik zoveel leuks zie! Er zit er toevallig eentje in Purmerend en ik weet zeker dat ik snel even een kijkje ga nemen (misschien wel om nog even te kijken voor Kerst). Ze hebben trouwens speciaal een pagina met allerlei Kerstitems. Voor welke items zou jij hierboven gaan als je mocht kiezen? Ik zou kiezen voor een leren broek met de zalmroze top (en dan stiekem toch misschien nog een leren jasje). Hebben jullie al een outfit voor Kerst? Ik ben benieuwd wat iedereen aantrekt met Kerst! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube -


15 opmerkingen
 1. Die hakken op de bovenste foto! Wauwie wauwie! Ik wil heel graag een zwart jurkje, ik heb er 2 besteld en die krijg ik hopelijk vandaag binnen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke looks!! Ik heb nog mooie hakken liggen voor kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de zwarte trui met de ketting heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat tweede zwarte jurkje is leuk zeg! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke looks. Ik zou voor de eerste gaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk vooral dat glittertopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe dingen! Zo'n leren broek lijkt mij ook altijd nog leuk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de zalmroze top ook echt heel erg mooi! En perfect ook dat je bovenstaande items ook gewoon op elke andere dag aan kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah leuke outfits allemaal! Very festive, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar komt die leuke grijze trui in het middel op de bovenste foto vandaan? :)

  BeantwoordenVerwijderen