SPORTY | Kayla Itsines (2e keer), vandaag start week 2!

maandag 24 november 2014


Week 1 is alweer voorbij! Ik zag er best wel 'tegenop' om weer te beginnen. Ik merkte meteen al dat mijn lichaam een stuk achteruit was gegaan en de gewichten allemaal iets te zwaar waren dan toen ik bezig was. Ik heb me er maar bij neergelegd en ben gewoon begonnen voor zover ik het aankon. Het ging eigenlijk best goed, beter dan ik dacht. Het was een goed idee om weer te starten bij week 1 dan ergens middenin. Vandaag start week 2!

Oke, ik ga even eerlijk zijn. Ik heb progress foto's gemaakt van mijn eerste dag maar ik vind het op een of andere manier toch weer wat 'spannend' om ze online te plaatsen. Ik ben er niet tevreden over en ik voel me er niet helemaal zeker van. Ik wilde de foto's op een iets andere manier maken met andere kleding aan, maar ik ben er nog niet helemaal over uit. Voor daarom vandaag nog even geen progress foto's, wat overigens niet zo heel erg is indien je in een weekje tijd niet zo heel erg veel veranderd. Ik ga nog even kijken hoe ik de foto's precies wil maken, maar ik heb tijdens de eerste guide nogal vaak van positie enz gewisseld en wil het nu goed hebben! Maar om iedereen die nog bezig is te stimuleren heb ik wel wat andere foto's vandaag!


Ik heb afgelopen week een horloge gekocht voor in de sportschool, hoe en wat hij precies doet laat ik jullie later zien maar jullie hebben alvast een klein voorproefje. Links was net na mijn work-out, ik was echt kapot! Rechts kun je zien hoelang ik totaal gesport heb en hoeveel calorieën ik tijdens de work-out heb verbrand, altijd leuk om eens te weten want ik was er onwijs nieuwsgierig naar.


Mmm, ik probeer veel op mijn eten te letten en op zich lukt het aardig (hoewel er soms echt wel een koekje naar binnen gaat, of een schuimpje, jummm). Twee keer avondeten deze week. Links een bord met zoete aardappel, veel broccoli en een klein vleesje. Mijn moeder experimenteert sinds kort met nieuwe dingen, zoals zoete aardappel, en dat vind ik het hartstikke leuk (en lekker). Rechts hadden we Thais besteld, een bord vol met heerlijke groente en kip in een oestersausje. Verder heb ik mijn redelijk aan gezond eten gehouden, gister was het wat lastiger omdat ik een verjaardag had. De maandag tot en met vrijdag zijn vaak het makkelijkste, maar het weekend wordt lastiger. In ieder geval, ik probeer deze week even uit te vinden hoe ik goede foto's maak, zodat ze volgende week wel online kunnen! Is er iemand nog bezig met Kayla? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Wat zie je er mooi uit als je gaat sporten. Succes, babe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zeg al tienduizend jaar dat ik ga beginnen met itsines maar dan heb ik 1 a 2 weken gedaan en dan haak ik er mee af :') (Ik ben maar weer gaan zwemmen haha)

  Zoete aardappelen zijn heerlijk en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh jammer! Het is ook lastig. Je moet iets minstens een maand doen, dan komt het een beetje in je systeem! Misschien kun je het zwemmen als LISS doen? :-)

   Verwijderen
 3. Ik wil dat horloge ook zó graag! Veel succes meis, goed dat je weer begint, je was zo lekker bezig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien kun je hem vragen voor Sint/Kerst? Het is echt een leuk ding en zorgt ook wel voor motivatie!

   Verwijderen
 4. I love IT!
  Visit me http://fashionfmd.blogspot.com/
  Love,
  Senka

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die zoete aardappel ziet er heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik was eigenlijk zo benieuwd naar de progress foto's ;)
  je eten ziet er wel heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof dat je weer een soort van opnieuw gaat beginnen! En dat horloge is zo vet om te hebben lijkt me :). Het eten ziet er ook heerlijk uit. Zoete aardappel zou ik graag willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen