PERSONAL | Photodiary week 47

zondag 23 november 2014


Oke, ik ben er over uit! Ik wil vanaf nu elke week op zondag een artikel met alle foto's van wat ik deze week heb meegemaakt. Ik lees het altijd op andere blogs en vind het gewoon heel erg leuk om te lezen. Zo is het voor jullie ook weer leuk om een kijkje te nemen naar mijn leventje. Zelf vergeet ik soms om foto's te maken en kom ik zelf tot de conclusie dat het er dan niet genoeg zijn voor een artikel. Deze week heb ik het anders gedaan, ik heb namelijk lekker wat fotootjes gemaakt met mijn telefoon die ik vandaag met jullie deel, jippie!


Ik besloot om al mijn Alexander Wang X H&M aankopen terug te sturen, op een dingetje na! Dit was de sleutelhanger met daaraan de bokshandschoentjes, die vond ik te schattig - Het wordt wel erg koud. Dit is hoe ik ongeveer uit de deur ga op het moment. Warm in gepakt in jas en met warme sjaal (beide van de Primark) en oeps, zien jullie dat koekje in mijn hand?


Ik was 's avonds even snel langs een vriendin voordat ik ging sporten en zij heeft een super schattig katje! Hij wordt steeds groter en hij groeit veel te snel, is hij niet lief? - Ik heb fotografieles op school en begin nu eindelijk te begrijpen wat diafragma, ISO, sluitertijd enz is. Ik begreep er eerst de ballen van maar het lukt nu steeds beter. Ik schoot daarom wat foto's voor een artikel die later online komt.


Zoals jullie hier hebben kunnen lezen ben ik vanaf deze week weer druk bezig met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines en dat betekent sporten en gezond eten! Het was weer pittig om te beginnen, maar met deze nieuwe sportschoentjes ging het al een stuk beter - Ik at een heerlijk broodje.


Op donderdag bestelde ik van mijn verjaardagsgeld een horloge (die ik op vrijdag al binnen had), speciaal voor het sporten. Wat het verder is leg ik later uit op mijn blog, dus jullie mogen nog even in spanning blijven wachten! - Dit dingetje zit om de lader van mijn iPhone, het was een project van leerlingen op mijn school en als het goed is breekt hierdoor je kabeltje niet meer. In ieder geval kon je kiezen uit heel wat leuke kleurtjes, maar ik koos glow in the dark, cool toch?


Ik had deze week bewust wat afstand genomen van mijn vriend omdat hij erg ziek was (zielig he). Een beetje egoïstisch, maar ik wilde echt niet ook ziek worden. Toen ik hem toch een avondje had opgezocht voelde ik me de volgende dag niet lekker, dus ik lag in bed te bloggen en at 's middags wat extra fruit voor de vitamines!

Vinden jullie het leuk om dit weer elke week te zien? Ik vind het wel leuk om elke week even terug te gaan wat ik ook alweer allemaal gedaan heb. De weken vliegen voorbij! Wisten jullie dat het al over twee weken Sinterklaas is en twee weken later Kerst? Wow! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

9 opmerkingen