NEW IN | Polar horloge FT4

donderdag 27 november 2014


Een watte? Polar horloge? Ik hoor jullie denken, wat is dat in godsnaam? Hij ziet er best hip uit, maar ik ben niet van plan om het horloge ook casual te dragen. Dit horloge is namelijk bedoeld voor in de sportschool! Ik ben sinds deze week weer begonnen en ik ga er weer helemaal voor en wil het dit keer ook gewoon weer afmaken, net als de laatste keer. Om mezelf even te kietelen (en omdat ik jarig ben geweest) heb ik dit horloge gekocht. Wat hij allemaal kan?


Hierboven staat het eigenlijk al beschreven. Het is een horloge die je calorieverbruik en je hartslag aangeeft. Wanneer je dus aan het sporten bent kun je er snel achterkomen wanneer je lichaam warm is en aan het einde van je workout kijk je hoeveel calorieën je hebt verbruikt. Ik heb deze niet gekocht omdat ik veel calorieën wil verbranden hoor, het is puur motivatie en interesse! Ik vraag me al weken af hoeveel je nou verbruikt als je bezig bent met een workout van Kayla! In het pakketje zit een horloge en een band die je onder je borst draagt.


Hierboven zie je wat er in het pakketje zit. Het zwarte ding is de hartslagmeter, die je op je band klikt. De verstelbare band draag je, zoals ik net zei, om je middel, vlak onder je bh band. Ik was even twijfelachtig of dit wel comfortabel zou zitten, maar dit valt hartstikke mee! Ik draag hem onder mijn sportbh, zodat hij goed vastzit (dit is overigens niet nodig, hij zit van zichzelf al strak genoeg). Het horloge draag je gewoon als een normaal horloge. Wanneer je gaat sporten maak je de band wat vochtig (dat geleidt) en doe je hem om. Op je horloge druk je op de startknop en dan maakt hij contact met de band en binnen enkele seconden geeft hij je actuele hartslag aan.


Hierboven zie je (links) het horloge in normale toestand en (rechts) in de startpagina wanneer je gaat sporten. Hij zoekt eerst je hartslag en dan start je de workout. Tijdens de workout kun je nog verwisselen tussen de tijd, je hartslag en calorieverbruik en wanneer je klaar bent krijg je te zien wat je allemaal hebt verbruikt. Op de onderste foto kun je zien hoe de band bevestigd zit, maar normaal draag ik hem dus onder mijn sportbh. Ik vind het in ieder geval superinteressant om dit in de gaten te houden. Wist je bijv. dat je hartslag lager wordt tijdens sport als je een goede conditie hebt? Dit kun je dan bekijken met dit horloge! Mochten er nog vragen zijn over het horloge, stel ze gerust! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

15 opmerkingen
  1. Oeh leuk! Deze wil ik ook nog steeds een keertje kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh ik wil die al zo lang, ben ook benieuwd inderdaad wat ik eigenlijk verbrand als ik bezig ben met krachttraining. Op de crosstrainer kan ik het meestal nog wel zien! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen! Het verbruik van die apparaten is een beetje een gemiddelde en klopt eigenlijk niet voor iedereen!

      Verwijderen
  3. Tof ding zeg! Mijn vader is fanatiek hardloper en die heeft een soortgelijk ding die ook nog helemaal met GPS volgt waar hij gelopen heeft enzo, haha! Deze is wel leuk girly :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handige gadget, misschien ook iets voor mij!
    xoxo http://www.porcelainskulls.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er leuk uit zeg, lijkt me heel handig voor het hardlopen enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij hebben deze op school ook! Ze werken echt heel goed en geven een goed overzicht van de work-out die je gedaan hebt. Veel succes (en vooral plezier) ermee! :) Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo cool! Ik zou best zo'n horloge willen. Puur omdat het met interesseert en ik denk ook motiveert.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leukerd is het! Ik ben inderdaad ook altijd benieuwd hoeveel calorieen ik verbruik met kracht :P

    BeantwoordenVerwijderen