NEW IN | ALEXANDER WANG X H&M, Helpen jullie met kiezen?

woensdag 12 november 2014


Elk jaar komt er weer een moment dat modeland ondergedompeld wordt in de designersamenwerking met H&M. Rond November is het altijd zo ver en staan alle modeliefhebbers vroeg op (of met een slaapzak) om voor de deur te gaan staan bij een van de H&M's in Nederland. Ik vind de samenwerkingen vaak tof (op een paar na, waaronder Versace vond ik niks), maar ik heb het er niet voor over om voor de deur te gaan liggen. Gelukkig is er ook kans dat je via internet iets in je mandje kunt krijgen. Ik wilde in eerste instantie niet kijken (hallo, de prijzen waren best hoog!) maar toch nam ik een kijkje op de website van H&M.


De website van H&M zelf was drama, maar dat komt jullie waarschijnlijk bekend voor. Urenlang probeerde ik af en toe om de website in te komen, en toen ik dacht dat het uiteindelijk lukte, werd ik er alsnog uitgegooid. Jammer dan dacht ik, maar rond een uur of 14:00 downloadde ik de H&M app en die werkte tot mijn verbazing prima! Alle maatjes, alle items, alles was gewoon verkrijgbaar en als belangrijkste ook nog te bestellen. Ik vond alles best prijzig, maar vond de sportbh's leuk om aan te schaffen.


Ik twijfelde tussen de twee bh's, maar heb ze allebei besteld om te kijken welke ik graag wilde. Nu is natuurlijk het twijfelen begonnen, welke bh is leuker? Nu moet ik eerlijk bekennen dat de sportbh met WANG op de voorkant, niet heel comfi zit en de andere bh eigenlijk ietsjes te groot is.. Niet perfect natuurlijk, maar ik vind die met WANG erop zo mooi en stoer om te dragen naar de sportschool..


Als laatste bestelde ik nog een bidon, maar die vind ik niet bijzonder dus die gaat sowieso terug. De sleutelhanger vond ik heel erg leuk en ik weet zeker dat ik deze in ieder geval wel houd! Hoe schattig zijn die kleine bokshandschoentjes, cute toch? Welke items hadden jullie gekozen als jullie geen budget hadden en welke bh zouden jullie kiezen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

25 opmerkingen
  1. Ik zou gaan voor BH 2! Is bij mij ook onderweg en vind hm echt prachtig hihi :D

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de bovenste BH mooier zitten, maar uiteindelijk moet het wel lekker zitten ook!

    De sleutelhanger ontvang ik vandaag ook, yay!:)

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de eerste sport BH zo mooi! Jammer dat ik hem zelf niet heb haha
    Je moet kiezen waar je het fijnst in voelt! Als ie niet lekker zit, draag je hem dan wel graag?

    Liefs Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze collectie is helaas niks voor mij. Ik vind sportkleding over het algemeen niet mooi en zou het al helemaal nooit 'zomaar' aantrekken. Sorry, maar ik kan je dus niet helpen met je keuze haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je bent tenminste eerlijk! De sportbh's zou ik ook niet als zomaar dragen, ze zijn echt voor in de sportschool! :-)

      Verwijderen
    2. Ja puur voor in de sportschool is het al een heel ander verhaal ;) (maar ik sport zelf niet dus heb nog steeds niet echt verstand van sportkleding haha) Nog succes met je keuze :)

      Verwijderen
  5. Ik vind die AW heel gaaf! De sleuthhanger is ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de rug van de tweede wel leuk, maar moet eerlijk zeggen dat ik ook die gewoon terug zou sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. BH 2 denk ik! En die bokshandschoentjes zijn inderdaad erg schattig, waren ook super snel uitverkocht want ik heb er ook nog naar gekeken haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eerlijk gezegd vind ik het een beetje tegenvallen..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind ze wel leuk maar niet bijzonder helaas. Ik zou voor BH 2 gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moeilijk zeg ik vind zelf de eerste wel leuk maar zou gewoon gaan voor degene die het beste zit, zeker als je hem echt als sport-bh ga gebruiken :) Leuke aankoopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Als ze beide niet lekker zitten zou ik ze terug sturen :') Ben er zelf persoonlijk niet heel erg fan van en het is gewoon kut als ze kut zitten tijdens het sporten haha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als ze allebei niet perfect zitten, zou ik ze allebei terugsturen! Het moet natuurlijk wel comfy zitten tijdens het sporten :) Al vind ik die eerste wel heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jammer dat allebei de BH's niet fijn zitten, anders was ik zeker voor nummer twee gegaan. Die achterkant is zo gaaf! X

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die zwarte sport bh vind ik supervet! Die zou ik dan zeker houden. En die sleutelhanger is heel geinig. Succes met kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Die 2e lijkt een beetje raar te zitten aan de voorkant... Maar de achterkant is wel echt heel vet!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De tweede vind ik er inderdaad veel cooler uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De sleutelhanger is leuk! En ik zou voor de tweede gaan, vind die erg gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je eerste sportbeha is echt leuk! Ik hoop dat ie de sale beland haha :p


    Liefs,
    Hazal
    www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het was allemaal niet zo mijn ding, maar die bh's vind ik hartstikke stoer! Kan niet kiezen, vind ze beide even leuk, maar zou wel kiezen voor die die 't lekkerst zit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een gave spullen. Ik zou voor de zwarte gaan.

    BeantwoordenVerwijderen