SPORTY | Update Kayla Itsines, vandaag start week 10!

maandag 6 oktober 2014


Woah, week 10? Heb ik serieus de week bereikt met de twee cijfers? Dit is voor mij eigenlijk de laatste week omdat ik volgende week woensdag op vakantie ga. Ik ga wel door op vakantie, indien mogelijk, maar zal daar wel een stuk anders eten dan hier in Nederland. Ik wil op vakantie genieten en kunnen eten wat ik graag wil, dus dat zal misschien de resultaten in de war schoppen. Dit is voor mij dus de echt laatste week en volgende week doe ik alleen nog de maandag en woensdag. Helaas ben ik wat foto's kwijt van afgelopen week omdat mijn telefoon is gestolen!

Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze foto's plaats om jullie te laten zien hoe mijn lichaam veranderd door het gebruiken van de guide van Kayla. Ik ben niet ontevreden met mijn lichaam en ben ook niet onzeker om deze foto's aan jullie te laten zien. Ik vraag niet naar een mening over mijn lichaam. De rede dat ik train is om sterker en gespierder te worden en niet om af te vallen of nog slanker te worden. Ik hoop uiteraard dat jullie dit begrijpen en ik geen nare reacties krijg! :-)


De foto's van vorige week. Ik zag tussen de twee foto's niet zo heel veel verschil, maar merk het in het echt steeds meer. Ik heb minder moeite met zware dingen tillen en loop makkelijker de trap op zonder heigend boven te staan. Ik merk dat mijn buik nog steeds strakker wordt en merk dat mijn benen ook slanker zijn. Ik heb trouwens wel het idee alsof ik elke week hetzelfde vertel over welke lichaamsdelen er zijn veranderd, maar zo ervaar ik dit zelf eigenlijk.


De foto hierboven is niet zo duidelijk als normaal maar dat komt omdat ik dit artikel vanochtend vroeg heb geschreven. Het was toen nog geen licht dus helaas is de foto iets donkerder. Woensdag probeer ik nieuwe foto's te maken zodat ik het even kan aanpassen omdat het nu best lastig te zien is. Ik had helaas al foto's gemaakt op zaterdag maar deze zijn weg vanwege de diefstal van mijn telefoon (foto is nu aangepast).


Het einde is dus letterlijk in zicht voor mij. Nog een volle week plus twee dagen er tegenaan en dan mag ik op een welverdiende vakantie. Ik ben superblij dat ik de guides ook op mijn telefoon heb staan zodat ik eventueel op vakantie ook aan de slag kan, zonder gewichten maar gewoon met de middelen die ik daar beschikbaar heb. Na de vakantie start ik met het tweede deel! Zijn er alweer meiden begonnen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

10 opmerkingen