NAILFRIDAY | Rita Ora / Do not disturb

vrijdag 3 oktober 2014


Oeps, hebben jullie de nailfriday gemist vorige week? Dat klopt! Ik was het totaal vergeten en moet eerlijk zeggen dat ik ook even geen tijd had. Deze week vond ik dit lakje ergens verstopt. Ik was totaal vergeten dat ik deze had, want ik had hem in een goodiebag gekregen een tijdje geleden. Ik ben fan van dit lakje, want de nagellak is echt droog in bijna 60 seconden en daar ben ik fan van. Dit lakje blijft ook langer zitten dan een dag dus dat is ook een voordeel! Benieuwd hoe hij eruit ziet op mijn nagels?


Zoals jullie weten ben ik fan van dit soort kleurtjes. Ik ben gewoon fan van blauwe nageltjes! Ik heb maar een laagje gebruikt en de nagellak droogt echt in bijna 60 seconden. Voorzichtig ben ik er altijd wel mee, stel je voor in sla ergens tegenaan, dan ben je weer een deukje rijker. Het lakje is van de Rita Ora collectie van Rimmel. Do not disturb is de naam van dit lakje en kost €3,99. Prima prijsje! Wat vinden jullie van dit kleurtje? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

5 opmerkingen
  1. Het is echt een super mooi lakje!! Hele mooie kleur ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zeker niet duur voor een Rimmel lakje! Nu het wat meer herfst wordt kies ik steeds vaker voor donkere rode kleuren - maar dit blijft ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi lakje! Ik ben het met Amy eens, donkere kleuren zoals bruin en legergroen enzo.

    BeantwoordenVerwijderen