EVENT | Opening Primark Arnhem

donderdag 2 oktober 2014


De afgelopen tijd ontving ik twee uitnodigingen voor openingen van Primarkwinkels. Ze schieten als paddestoelen uit de grond dacht ik nog. Helaas kon ik niet naar de opening in Venlo, dit was me echt even te ver en ik kon school daarvoor niet laten schieten. Gelukkig had ik ook nog een tweede uitnodiging en wel voor Arnhem! Ik heb even gekeken op de kaart en dit was een filiaal waar ik wel een paar uurtjes vrij voor kon maken! Het is de grootste Primark van Nederland en hij opende in het oude pand van de Bijenkorf. Benieuwd hoe de winkel eruit ziet?


Excuses voor de hoeveelheid foto's. Ik vind het altijd erg lastig om een selectie te maken als een winkel zo groot is en zoveel spulletjes heeft. Ik wil eigenlijk alles aan jullie laten zien! De winkel heeft beneden in ieder geval vrouwen, jassen, heerlijke warme truien, beauty spulletjes, sportkleding en accessoires zoals shawls, mutsjes en tassen. Boven vind je schoenen, lingerie, de homeafdeling en natuurlijk heren- en kinderkleding.


Ik kreeg natuurlijk weer een budget om wat aankopen te kunnen doen bij de Primark. Ik heb 5 items gescoord die ik jullie later wil laten zien. Wat willen jullie liever: een shoplog (een video dus) of gewoon foto's van de aankopen? Ik ben benieuwd! Hoe vinden jullie dit filiaal zo op het eerste oog? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

20 opmerkingen
 1. Was gezellig! Ben benieuwd naar een look met je heerlijke jas X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Filiaal lijkt me heel groot! Ik vind shoplog filmpjes heel leuk (: Ben benieuwd naar je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ziet er echt mooi uit! Ik baal echt dat ik door mijn werk heel veel events moet skippen nu :|

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah ik ben zo benieuwd naar je aankopen! Ik vind een shoplog in foto vorm altijd wat leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je er ook was! :) Je hebt mooie foto's gemaakt en ik ben ook heel benieuwd naar je aankopen. Ik vind foto's leuker, maar een filmpje kan natuurlijk ook altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's heb je gemaakt, ik zag je ook even in een flits lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een groot filiaal! Ik zie echt veel leuks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's allemaal! Ik had op de een of andere manier het gevoel dat hij helemaal niet zo groot was, terwijl het de grootste van Nederland is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Was gezellig meis! Ik moet ook nog even tijd vinden om outfit foto's te maken, maar die jas is ook zo warm haha!

  Liefs,
  Hazal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Wil hem veel te graag nu al aan maar het is echt nog even te warm!

   Verwijderen
 10. hihi volgens mij is dat een foutje dat arnhem het grootste filiaal heeft, want die van eindhoven is het grootst van nederland en van de benelux. Arnhem heeft 2 verdiepingen.

  BeantwoordenVerwijderen