WISH | Een herfstjas, brrr!

donderdag 11 september 2014

Beige jasje - Rood jasje - Grijs jasje

Een winter- of herfstjas zoeken is voor mij altijd een drama. Soms zie ik prachtige jassen, maar helaas ook met een flink prijskaartje. Met de gedachte dat ik er een paar jaar mee loop 'kan het dan wel' maar eigenlijk ben ik na één wintertje al uitgekeken op mijn jas waar ik zo enthousiast over was toen ik hem kocht. Ik kies daarom steeds vaker voor goedkopere jassen, met als nadeel dat de jassen niet warm genoeg zijn en ik, als koukleum, sta te bibberen in de winter. Vandaag kies ik wat jassen/jasjes voor jullie uit die een gemiddeld prijsje hebben, om alvast in te komen voor die sombere herfstdagen!

Deze jasjes kunnen nog prima tijdens dit soort dagen. Net iets te koud om zonder jas naar buiten te gaan maar net te warm om een dikke winterjas aan te trekken. Ik draag nu vaak mijn leren jasje of mijn grijze jas van de Mango, dat zijn net van die perfecte tussenjasjes voor deze periode in het jaar waarin het net wat kouder wordt.



Maar dan breekt het koude weer aan en moet je bestendig zijn tegen weer en wind op de fiets naar school, of je werk (of je pakt de auto, zoals ik, muaha). Deze jassen zou ik niet meteen beschrijven als superwarm maar wel als regenproof (en met een dikke trui, sjaal en muts vast warm). Vooral de middelste vind ik tof door die kraag, waar prima nog een dikke warme sjaal onder past. Ik hou zelf van parkajassen, je moet ze alleen even aanzien altijd! Alle jassen hierboven heb ik overigens op OTTO gevonden, dus mocht je ze zoeken dan kun je ze daar terug vinden! Ik ben benieuwd welke jassen jullie gebruiken om deze twee koude periodes van het jaar te overleven! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


11 opmerkingen
  1. Het rode jasje vind ik zo ontzettend gaaf, wauw! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind een winterjas uitzoeken altijd zo lastig, ik vind de eerste het leukste!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die grijze jas vind ik zo mooi!
    Jammer genoeg gaat die waarschijnlijk weer veel te lang zijn voor mij :D
    Leuke post! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie jassen staan hierbij! Ik heb een bordeauxrode parka van H&M die ik dit jaar ook nog gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die rode is echt supercool! Volgens mij staat die jouw heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Links boven, die grijze, vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen