SPORTY | Update Kayla Itsines, vandaag start week 8!

maandag 22 september 2014


Ik ben gewoon al over de helft! Ik kan het bijna niet geloven. De laatste week van maand twee breekt vandaag aan. Dat betekent gewoon weer lekker drie keer per week combineren met flink wat cardio. Vanaf volgende maand wordt het iets anders, dan moet ik namelijk HIT (high intensive training) erbij gaan doen en ik weet nog niet hoe ik dit precies ga invullen omdat ik helaas nog steeds niet kan hardlopen. Nu probeer ik me daar nog even niet mee bezig te houden en laat ik vandaag weten hoe afgelopen week ging! Natuurlijk ook weer mét foto's!

Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze foto's plaats om jullie te laten zien hoe mijn lichaam veranderd door het gebruiken van de guide van Kayla. Ik ben niet ontevreden met mijn lichaam en ben ook niet onzeker om deze foto's aan jullie te laten zien. Ik vraag niet naar een mening over mijn lichaam. De rede dat ik train is om sterker en gespierder te worden en niet om af te vallen of nog slanker te worden. Ik hoop uiteraard dat jullie dit begrijpen en ik geen nare reacties krijg! :-)


Deze foto's herken je vast wel. Dit waren de foto's van vorige- en de week daarvoor. Ik heb toen gekozen om de foto's in feller licht te maken zodat je beter het verschil kan zien. Ik ben eigenlijk al superblij met het resultaat. Ik ben een stukje strakker en ik merk het overal. Vooral mijn benen en buik vond ik belangrijk, maar mijn armen veranderen ook. Allemaal mooi meegenomen dus! De foto's van deze week staan hieronder..


Ik moet overigens eerlijk bekennen dat ik mij niet helemaal aan het schema houd. Dat zag ik toen ik deze week weer aftekende op mijn agendaatje. Het is namelijk in de tweede maand (week 5 tot en met 8) de bedoeling dat je op een dag LIS (cardio/low intensive training) én een work-out doe maar ik heb daar gewoon letterlijk geen tijd voor in verband met school enz. Het is namelijk ook nog eens de bedoeling dat je het niet achter elkaar doet, dus 's ochtends en 's avonds. Helaas pindakaas dus! Ik probeer ondanks dat ik mezelf niet exact aan het schema houd wel zoveel mogelijk te bewegen in mijn vrije tijd, vaker wandelen enz! Ik hoop dat het daarom een beetje klopt met het schema.


Deze week was weer heerlijk, ik heb echt heerlijk kunnen trainen. Normaal probeer ik voor het avondeten te sporten maar ik heb er deze week wat meer voor gekozen om 's avonds (21:30) te gaan. Dan is de sportschool leeg en ik kan daarna meteen douchen en mijn bedje meteen in. Ik heb overigens iets te enthousiast gedaan met de jumping lunges (klik) waardoor ik telkens met mijn knieën tegen de grond stootte, blauwe plekken dus!


Deze week heb ik mij ook niet geweldig goed aan mijn eetgewoontes gehouden. Zo heb ik deze week lekker een handje pepernoten gesnoept, een klein ijsje gegeten en ben ik buiten de deur wezen eten. Hierboven zag je het diner bij een vriendinnetje en rechts heerlijke frozen yoghurt! Gelukkig viel het allemaal nog mee, maar ik denk wel dat ik het weer ietsje beter vol kan houden nu ik weer even buiten mijn streep ben geweest voor een keertje! Hoe vinden jullie de progress foto's en hoe gaat het met de meiden die bezig zijn? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

11 opmerkingen
 1. Je ziet er nu al zo mooi uit, wauw! Keep up the good work! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig meis! Je gaat het resultaat steeds beter zien, ik heb vandaag ook toevallig een update erop staan haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt goed bezig! Ik heb het een paar weekjes gedaan en toen heb ik opgegeven..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig, ziet er goed uit! Ik ga vanaf deze week weer veel dansen en binnenkort weer een heerlijke les in de sportschool doen :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super goed bezig! Ik kan ook niet zoveel LISS doen in de week. Misschien is het leuk om elke week je foto van week 1 naast je foto van de huidige week te zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee! Ga ik zeker even overwegen. Ik vind zelf de foto's van week 1 een beetje donker enz!

   Verwijderen
 6. Die cheats tussendoor moeten kunnen hoor! Je moet wel blijven leven :)! En je moet ook doen hoe het voor jou mogelijk is, dus ik denk dat je goed bezig bent door tussendoor op andere manier te bewegen. Vind het nog steeds knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super uit hoor, vind het leuk om het te volgen van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo te zien beginnen de blokjes op je buik al tevoorschijn te komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha misschien over een paar weken een keiharde 6pack! :-)

   Verwijderen