LIFE | Mijn eerste keer Fashion Week

dinsdag 15 juli 2014

Een tijdje geleden ontving ik maar liefst drie mailtjes in mijn inbox, met daarin drie uitnodigingen voor Fashion Week! Blij verrast als ik was pakte ik snel mijn agenda erbij om te kijken of ze alledrie af kon gaan. Twee van de drie ging zeker lukken, maar die derde zat er helaas niet in. Dat maakte me eigenlijk niks uit, want ik ging voor de eerste keer naar Fashion Week! En dat terwijl ik vier jaar geleden gewoon een blog begon omdat ik dat zelf leuk vond en dit echt niet had verwacht. Tijdens de Fashion Week heb ik wat foto's gemaakt met mijn telefoon..


De eerste show waar ik heenging was het optreden Zero van Nanine Linning met kostuums van Iris van Herpen. Het was een bijzonder optreden en ik weet nog steeds niet helemaal waar het overging, maar ik vond het erg leuk om te bekijken en mijn fantasie op los te laten. Na de show gingen we naar de Zalando Blogger Awards, wat ook supergezellig was! Toen was het tijd om naar huis te gaan, want het werd al laat..


De tweede show waar ik heenging was die van Tony Cohen. Ik had er weer onwijze zin in en deze keer nam ik mijn beste vriendinnetje mee. Ze vond het echt superleuk om eens een kijkje te nemen in dit wereldje en keek haar ogen uit die avond. De kleding was echt geweldig en ik had mijn camera mee, maar het was best lastig om goede foto's te maken. De foto hierboven is natuurlijk Kim Veenstra, die de show opende en afsloot! Het was een onwijs leuke avond en een prachtige show! Ben jij ook naar de Fashion Week geweest? Love, Roshelle. 

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

13 opmerkingen
 1. Super gaaf dat je bij de Fashion week bent geweest!! Ziet er erg leuk uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt tof om een keer Fashion Week bij te wonen! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk leuk! De show van Tony Cohen zag er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tony Cohen vond ik zo prachtig! Wil alles wel hebben! Was leuk om je ook weer even gezien te hebben! Ondanks het kort was haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof, dat lijkt mij ook heel erg leuk om mee te maken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je daarvoor uitgenodigd werd! Ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool! Die foto van Kim Feenstra is echt mooi!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel erg tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat was het gaat he <3 Leuk om je even gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt!

  x

  BeantwoordenVerwijderen