NEW IN | Pull and Bear rokje en top

woensdag 11 juni 2014


Een aantal weken geleden was ik voor de eerste keer naar het rijtje nieuwe winkels in Amsterdam. De Urban Outfitters, Pull and Bear en natuurlijk de Forever21. Ik had al gelezen op internet en social media dat het keer op keer een gekkenhuis was en dat was deze keer niet minder waar. Ondanks de drukte stapte ik (samen met mijn arme vriend) als eerste de Pull and Bear binnen en bij binnenkomst werd ik meteen verliefd.


Ik werd meteen verliefd op dit rokje, maar helaas ging dit rokje niet die dag al mee naar huis. Er hingen alleen nog maar grote maatjes en de kleine maatjes die er hingen zaten onder de vieze vlekken. Als laatste redmiddel vroeg ik een medewerker of het rokje van de pop af mocht, maar dit wilde ze echt niet doen. Een beetje verdrietig ging ik naar huis, want in die andere drukte van de winkels had ik echt geen zin.


Maar nu vragen jullie je natuurlijk af hoe ik dit rokje heb kunnen scoren? Helaas was het rokje niet op internet te vinden maar een aantal weken later stapte ik de winkel weer binnen en zag het rokje nog steeds hangen. Ik keek tussen het rek en er waren kleine maatjes! Ik griste het rokje van het rek en ging in de rij staan. Terwijl ik in de rij stond zag ik ook nog dit leuke blouseje. Twee vliegen in een klap, ik scoorde het rokje en dit onwijs leuke topje. Ondanks dat het me wat moeite heeft gekocht ben ik met beide aankopen suuuperblij! Hebben jullie de drukte al weerstaan in die winkel? En wat vinden jullie van het rokje? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
  1. Wat fijn dat je het rokje toch nog hebt kunnen kopen! Hij is erg mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw ik vind je rokje echt heel erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat rokje is zo leuk! Stom dat ze hem niet van de paspop wilde halen, wel fijn dat je hem later in een kleiner maatje gevonden hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, zo'n schattig rokje!
    Balen dat ie niet online verkrijgbaar is, anders zou k hem ook wel willen ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh dat blousje is tof zeg! Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat rokje is echt heel schattig inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat rokje is echt heel leuk! ik ben benieuwd naar een outfitpost hiermee,
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. i love the top

    NEW OUTFIT IN THE BLOG! BLUE & YELLOW OBSESSION
    http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/blue-yellow-obsession-and-heart-of.html

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk rokje en blousje! Wel raar dat de medewerkster het rokje niet van de pop wilde halen. Op den duur moeten ze die ook verkopen toch. Maar wel echt leuk dat je hem nu alsnog hebt! Ben benieuwd hoe je hem gaat dragen!

    xx Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad, zo stom! Ik hoorde van anderen dat ze, wanneer ze een pop aankleden, deze pas mogen ontkleden als er nieuwe collectie is. Maar ik vind het onzin! :-)

      Verwijderen
  10. Dat rokje is echt leuk ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat rokje is inderdaad om verliefd op te worden. Jammer dat je hem niet gelijk mee naar huis kon nemen! Maar gelukkig heb je hem nu alsnog! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen