EVENT | Ready to smile / Colgate event

vrijdag 6 juni 2014

Vorige week was ik aanwezig bij het event van Colgate. Colgate kennen jullie waarschijnlijk allemaal als normale tandpasta maar Colgate wil een nieuwe weg in slaan. Ze hebben een tandpasta op de markt gebracht die je tanden meteen wit maken (na 1 keer poetsen). Want zonder stralende lach is je outfit niet af, toch? Colgate is voor deze nieuwe tandpasta een samenwerking aangegaan met Ilja Visser. Zij maakte voor deze gelegenheid speciaal een trui en ik was bij de lancering aanwezig in de winkel van Ilja zelf!


Toen ik de uitnodiging kreeg voor dit event had ik een paar vraagtekens boven mijn hoofd. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik ben gegaan want het was een onwijs leuk event. Bij binnenkomst kon je rustig rond kijken en kreeg je een heerlijk drankje. Nadat de speech was geweest waren er wat activiteiten om te doen. Boven kreeg je catwalkles en mocht je daarna op de foto met je stralende lach. Dat was heel erg leuk en leerzaam! Beneden kon je meedoen aan een styling contents waarbij je de trui van Ilja Visser mocht stijlen. De best gestijlde outfit kan een jaar lang gratis tandpasta winnen, handig! De trui is overigens spierwit, dat past natuurlijk het beste bij je witte stralende lach, en zit onwijs lekker zacht.


In de goodiebag die we mee naar huis kregen zaten twee tubes tandpasta, een tandenborstel, mondwater en natuurlijk die heerlijk-zittende-trui die Ilja heeft ontworpen voor deze nieuwe tandpasta. Ik ga voor jullie nog een review doen over de tandpasta, want ik ben zelf ook onwijs nieuwsgierig naar het effect van deze tandpasta!


Dit is uiteindelijk de foto geworden van de stylingcontest en met mijn stralende lach! Altijd gek om jezelf zo te zien, omdat de stijl van de foto heel anders is dan op je blog zelf. Ik vond de dag heel erg geslaagd en vond het heel erg leuk dat er van alles te doen was. Thanks Colgate & ScreamPR voor dit leuke evenement! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de werking van deze tandpasta? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

12 opmerkingen
 1. Ah ik vind de eindfoto super leuk geworden! Vooral de linker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verslag! Leuk om je te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit event had me echt heel leuk geleken! De trui ziet er heel leuk uit en die doorschijnende clutch vind ik ook geweldig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die was van daar en mochten we mee stijlen, leuk he!

   Verwijderen
 4. Wat een leuk verslag en de foto's zijn echt leuk! :-) En ook die trui is echt een plaatje haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. your smile is the BEST

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: READY FOR THE MATCH
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/ready-to-match.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was een gezellige dag! En je foto's zijn echt leuk geworden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk event! De foto rechts onder is mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen