VIDEO | Roomtour

dinsdag 27 mei 2014

Dit was een video die al erg lang op mijn to-do lijst stond, eigenlijk al voordat ik een camera met filmfunctie aanschafte. Vandaag is het ein-de-lijk zo ver en staat er een filmpje voor jullie klaar waarin ik mijn roze kamertje show. Normaal ben ik niet zo van kleur, maar als het op mijn kamer gaat  mag er wel een kleurtje aan te pas komen. De video duurt maar 11 minuutjes, dus ga er lekker voor zitten en neem een kijkje naar mijn persoonlijke plekje!


En hoe was mijn kamer? Wat jullie ervan hadden verwacht of juist niet? Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kamer vonden en als jullie ook een artikeltje hebben van een roomtour laat die dan achter in de reacties want ik vind het superleuk om ook jullie kamertjes te zien! Vergeet trouwens niet te abonneren en te liken als je video leuk vond en als je vaker video's van mij wilt zien! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

12 opmerkingen
 1. Toffe video! Ik had eigenlijk helemaal niet gedacht dat je kamer zo roze zou zijn, haha! Maar wel een leuk, sfeervol kamertje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kamer is inderdaad echt heel anders dan dat jij je kleed haha! Wel heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love your bed, your wardobes and all the pics in your room. pics give life to any room!!!

  NEW OUTFIT IN MY BLOG: BROWN SHADES
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/05/brown-shades.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje!! Leuke kamer heb je, heel gezellig!
  Liefs, Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te zien dat je kamer zo anders is dan we je normaal zien, haha! Wel heel schattig die bloemetjes slingers en cupcake bakjes en kaarsjes (: Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha! Vind het leuk om te horen dat jullie allemaal iets anders verwachten, ik heb jullie lekker verrast!

   Verwijderen
 6. So cute! Love it!
  www.moorehisstyle.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een prinsessen kamertje haha! En zoals ik gisteren ook al zei, totaal niet wat ik had verwacht! Had verwacht dat je kamer ook meer wit met zwart zou zijn! x

  BeantwoordenVerwijderen