Favorite | Mijn Agenda top drie

vrijdag 30 mei 2014

Herinner je het nog? Het eerste jaar naar de middelbare school. Daar stond je dan, met je ouders (of paps/mams alleen) in de V&D op de schoolcampus. Overal zag je leuke spulletjes maar in je achterhoofd moest je er wel rekening mee houden wat iedereen ervan zou vinden in je nieuwe klas. Het ene was te kinderachtig maar dat andere pastte toch niet helemaal bij je. Uiteindelijk koos je voor veilig en liep je met al je spulletjes naar de kassa, inclusief Eastpack. Dit is wat ik me herinner van de schoolcampus bij de V&D, elk jaar weer een soort walhalla met schoolspulletjes. Ik vond het onwijs leuk, elk jaar weer wat nieuws kopen voor school en je dan toch schamen voor wat je het jaar daarvoor had. Nu gaat het wat anders, maar ik neem er altijd nog even een kijkje voor mijn favoriete product: de agenda.

Agenda's zijn echt een van mijn favoriete dingen en ik koop er vaak meerdere per jaar. In de afgelopen jaren heb ik al van alles gehad: Pip, Blond maar ook wat goedkopere van de Hema. Ik heb eens een kijkje genomen naar de agenda's op de digitale schoolcampus en heb mijn drie favoriete uitgekozen!
Op nummer drie heb ik de Fashionista agenda gekozen. Ik vind de buitenkant lekker kleurrijk en de binnenkant simpel met genoeg ruimte die ik nodig heb omdat ik nogal groot schrijf. Er is overigens ook een zwarte variant van deze agenda maar ik vind deze net wat leuker. Binnen in de agenda staan kleine tekstjes met betrekking tot fashion, altijd leuk!
Ik hou helemaal niet van Pip studio, maar op een of andere manier vind ik de agenda's ervan wel altijd erg leuk. Alles is zo mooi vormgegeven en er zit zoveel detail in alle tekeningen. Zo kun je elke week weer naar wat nieuws kijken en het geeft mij ook veel inspiratie. Ik heb er twee jaar geleden al eens eentje gehad, die had een onwijs handig vakje achterin waar ik belangrijke schooldingetjes in bewaarde zoals uitslagen van toetsen enzo.

En op nummer 1 staat voor mij zeker weten de agenda van Blond Amsterdam. Elk jaar weer vind ik hem zo onwijs leuk. Ik vind de tekenstijl heel erg leuk en ik kijk elke week in deze agenda weer naar wat nieuws. Je wordt vrolijk van alle tekentjes en alles is zo positief in deze agenda. Ik heb al twee keer een Blond agenda gehad en misschien ga ik dit jaar wel weer voor dit leuke agendaatje! Wat voor agenda kiezen jullie altijd en herkennen jullie je in mijn terugblik naar vroeger? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 


11 opmerkingen
 1. Ik koop verschillende agenda's, vind dat gewoon zo tof haha! Een mini om overal mee te nemen, een grotere voor thuis en als ik tijdens het jaar nog een toffe tegenkom, wees er maar zeker van dat ik een excuus verzin dat ik hem moet hebben ;) hetzelfde met schriftjes trouwens! Tenzij het natuurlijk te duur is, want zo'n dingen kunnen echt nog veel kosten vind ik!
  En ja, je verhaal is pure nostalgie (behalve de V&D omdat ik van Belgiƫ ben maar dan gewoon een andere winkel he) ik blijf schoolgerief kopen toch leuk vinden. Als ik bijvoorbeeld de perfecte stylo heb gevonden : mooi kleurtje dat 'ie schrijft en handig, oh daar kan ik zo blij van worden!
  #itisaboutthelittlethingsinlife zeker? :p
  xo Lyn
  www.blondebutterflies.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar! Ik heb per jaar zo ongeveer 3 agenda's! Ik geniet er ook echt van, een nieuwe agenda!

   Verwijderen
 2. Ah wat een leuk artikel! Ik vind de agenda's van Blond Amsterdam altijd zo schattig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet ook maar weer een nieuwe agenda aanschaffen! Ik neem altijd gewoon een simpele met niet al te veel poespas, waar ik lekker veel in kan schrijven. Ik schrijf letterlijk alles in mijn agenda. Welke lessen ik heb, maar ook huiswerk en zelfs wat ik elke week ga eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel handig, ik schrijf ook altijd alles op. Gewoon als houvast en zodra ik het opschrijf is het uit mijn hoofd en heb ik rust!

   Verwijderen
 4. Aah ja de echte agenda's. Tegenwoordig hou ik alles bij met mijn Iphone en Macbook erg handig want het synchroniseert dus als ik iets in mijn Iphone zet staat het ook gelijk in mijn Macbook. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pip heeft inderdaad hele leuke agenda's! Ik vind de agenda van NSMBL ook heel erg tof, als je die nog niet gezien hebt moet je hem zeker even opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik herinner het me precies hetzelfde.
  Uiteindelijk val ik altijd weer (net als jij dus) terug op de blond agenda. Vaak is het ook een super handig formaat! Die andere twee die je hebt uitgezocht zijn ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind vooral de agenda's van de Hema erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik herken je verhaal helemaal! Ik wilde altijd vrolijke kleurtjes, maar het mocht vooral ook niet kinderachtig overkomen want oh wat m'n klasgenoten dan zouden denken, haha! Ik heb inmiddels eigenlijk al jaren geen agenda's meer. Ik hou het bij in m'n telefoon. Dat is voor mij handiger, want ik heb 9 van de 10 keer geen zin om m'n agenda mee te nemen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen