EVENT | #UPRDIGITALSEEDS

vrijdag 9 mei 2014

Afgelopen week kreeg ik een ongelofelijk leuke mail van Unlimited PR in mijn mailbox met daarin een uitnodiging voor een evenement in het Art'otel in Amsterdam. Enthousiast als ik was las ik de uitnodiging. De merken die aanwezig zouden zijn die dag waren onder andere M.A.C, Toms, Gaastra, WE Fashion, Ugg Australia, Swatch, Soda Stream, Clarisonic en meer. We kregen de kans om te netwerken met andere bloggers én met de merken en kregen we een supertoffe presentatie van niemand minder dan..


De dag begon met een presentatie van niemand minder dan Yara! Ik was echt enthousiast toen ik hoorde dat zij kwam spreken. Ze vertelde de fijne kneepjes van het vak en gaf tips en tricks over bloggen. Zelf had je ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Ze was erg aardig en sprak heel goed, als een echte zakenvrouw en blogger tegelijkertijd. Na deze presentatie kregen we een mindfulnesstraining van acteur Wouter de Jong, erg handig als je vaak gestrest bent zoals ik (oeps). Hij gaf wat informatie en ook moesten we allemaal rustig ademen en onze ogen dicht om te kunnen ontspannen, super grappig en leerzaam.


Mijn eerste stop was bij Ugg Australia waar een meisje heel druk aan het tekenen was. Binnen een paar minuten tekende ze je als prachtig poppetje na! Niet geheel onbelangrijk, je mocht kiezen uit een paar mooie Uggs schoenen die om haar heen gepresenteerd stonden die aan je voeten van je getekende jij werden getekend. Mocht je de stijl van deze tekeningen herkennen, ze tekende een tijdje terug de cover van Fashionista. Helaas was het hier erg druk en is het niet gelukt om mij na te laten tekenen, maar bovenstaande tekeningen zijn echt plaatjes.


Ik vind Toms een leuk merk met onwijs leuke schoentjes. Ik raakte in gesprek met de meiden en zij vertelden de achtergrond van Toms. Elke keer wanneer je iets aanschaft van Toms, of het nou schoenen of zonnebrillen zijn (ja, die hebben ze sinds kort), doneert Toms dit ook aan een land waar armoede heerst. Uiteindelijk kreeg ik een boek mee waarin het verhaal van de bedenker van Toms zijn verhaal doet, hoe alles is gelopen en waar zij voor staan. En natuurlijk, de schoentjes zijn zo leuk! Vooral de kleurige schoentjes met bloemen vond ik erg geschikt voor de zomer, hebben!


Vervolgens liep ik even langs de 'beautyafdeling' waar M.A.C en Clarisonic gepresenteerd stonden. Ik droeg toevallig mijn M.A.C lipstick maar het was best druk dus besloot ik eerst te kijken bij Clarisonic. Clarisonic heeft een zogenaamd gezichtsborsteltje op de markt gebracht met een nieuwe technologie. De kop draait niet rond maar maakt heen en weer bewegende bewegingen (ingewikkeld he?). De haren van dit apparaat zijn op een bepaalde manier afgesneden waardoor dit borsteltje niet hard is voor je huid. Het is met dit apparaatje de bedoeling dat je je gezicht extreem goed kan reinigen zonder dat er ook maar een vuiltje overblijft en natuurlijk je huid niet beschadigd. Ik testte hem op mijn hand en eerlijk is eerlijk, mijn hand was superzacht en schoon. Dit apparaatje is er overigens in twee varianten, een voor je gezicht en een voor je lichaam, zeker een topper.


Tijd voor een drankje want ik had écht onwijze dorst. Deze tafel zag er wel erg gezellig uit en ook deze apparaten waren een van de merken van deze dag waar ik erg enthousiast over ben. Het Soda Stream apparaatje geeft normaal water koolzuur waardoor je in een handomdraai je eigengemaakte spa rood hebt. Hieraan kun je een smaakje toevoegen: zonder suiker, zoetstoffen of andere troep. Even schudden met de fles en je hebt in een handomdraai een heerlijk drankje. Naast het apparaat stond fruit, wat je lekker aan je drankje kon toevoegen.


And last but not least, mijn laatste stop was bij WE Fashion. Hier zat een meisje, volledig gekleed in denim, heel druk in spijkerbroeken te knippen, te naaien en ook was ze bezig met bleek. Onwijs tof! Toen ik ontdekte dat je je eigen jeans kon laten customizen door haar, greep ik toevallig mijn maatje tussen het stapeltje wat naast haar lag. Omdat er weinig tijd was besloot ik om mijn broek lekker destroyed te laten maken, zodat ik thuis eventueel nog iets met bleek kon doen. Op de foto's zie je dat ze bezig is met het customizen van mijn broek die ik later aan jullie laat zien.

Oeps, ik zie dat het verslag een beetje lang is geworden maar ik heb het ook oprecht heel erg naar mijn zin gehad. Een presentatie van Yara, een mindfulness training van Wouter en onwijs veel leuke merken waar we weer even een kijkje naar mochten nemen. Ik heb weer veel medebloggers ontmoet en heb genoten. Thanks Unlimited PR! Zijn jullie toevallig ook naar het event geweest, hoe vonden jullie het? Mochten jullie niet zijn geweest, welk merk van bovenstaande is jullie favoriet? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

16 opmerkingen
  1. Wat was het leuk he!! Je hebt het erg leuk geschreven xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Zo'n soda stream geval is echt ontzettend handig. In Zweden heeft iedereen zo'n ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De rode lippenstift stond je erg mooi, ik mis de foto in je verslag! Leuk je te ontmoeten en leuke blog heb je. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik MIS de Soda Stream echt, wat was dat leeekkeeer! xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er hartstikke gezellig uit! En wij moeten snel weer iets gezelligs doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er ontzettend leuk uit allemaal! Die Toms met stippen zijn overigens super schattig

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een tof verslagje! Die schoentjes zijn superleuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er super leuk uit! Mazzelaar ben je met al die events haha! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben echt heel erg benieuwd naar dat apparaatje, zou hem graag willen gebruiken maar kon hem nog niet vinden.

    BeantwoordenVerwijderen