NEW IN | 'Superfoods' bij de action!

donderdag 10 april 2014

Voordat ik deze aankoop show wil ik jullie even laten weten dat ik geen discussie probeer te veroorzaken over het gebruik van 'superfoods'. Er is op internet veel discussie over en ik wil deze reactie bij jullie niet uitlokken maar juist informeren over dat ze enkele van deze 'superfoods' nu bij de action verkopen (yay)! Uiteraard mag je wel je mening geven over de 'superfoods'.


Sinds vorige week (of misschien al iets eerder) heeft Action de zogenaamde superfoods in het assortiment. Zoals bekend zijn de superfoods erg prijzig bij natuurwinkels, maar bij Action ligt dit natuurlijk heel anders: ze verkopen ze namelijk voor een onwijs leuk prijsje! Ze hebben op dit moment zes producten in hun assortiment: goji bessen, lijnzaad, quinoia zaad, chia zaad, hennepzaad en moerbei bessen.


Deze week nam ik een kijkje en jahoor, ze stonden er! Helaas was bijna alles uitverkocht maar gelukkig wilde ik alleen lijn- en chia zaad, dat vind ik makkelijk om door mijn yoghurt of smoothie te gooien. Nu de prijs.. voor een bakje lijnzaad (80 gram) betaalde ik 79 eurocent en voor de chia zaad (100 gram) 2 euro! Maar nu hoor ik jullie denken, is het dan echt zo goedkoop? Ik heb even op de site van de Tuinen gekeken en ontdekte iets.. Ik heb uitgerekend wat dezelfde hoeveelheden ongeveer kosten. Chia zaad kost ongeveer 3,50 bij de Tuinen maar lijnzaad is goedkoper! Daar betaal je (ongeveer) maar 45 cent. Oeps, dat betekent dat de lijnzaad bij de Action toch ietsje duurder is als je de hoeveelheden uitrekend. Kijk dus altijd voordat je iets aanschaft naar de prijzen in andere winkels. Gelukkig gaat het nu maar om een paar muntjes van 10 cent. Gebruiken jullie zelf de zogenaamde superfoods, en zo ja welke dan? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

11 opmerkingen
 1. Die heb ik laatst ook gekregen van mijn moeder :D! Wist je dat ze ook gojibessen bij de toko hebben voor super cheap? Hier in ieder geval! xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag ze ook bij de Action liggen, maar op de een of andere manier vond ik ze er een beetje 'viezig' uitzien. Ik vind het ook totaal niet bij de action passen, dan zou ik het liever bij de Tuinen ofzo kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig dat je even hebt uitgerekend waar het het goedkoopst is. Ik ben trouwens nog niet helemaal overtuigd van die superfoods hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de moerbeien en het chiazaad! Vind het echt fijn dat de action dit verkoopt, want zo is de drempel om het te proberen veel lager! Ik had nooit 10 euro betaalt voor een grote zak vol met chiazaadjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig. Zelf nog nooit geprobeerd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het met Marjolein eens over dat ik het toch liever bij de Tuinen/biowinkel koop. Dat is puur een psychisch iets want ik kan het niet goed beargumenteren. Ik gebruik overigens chiazaad van de biowinkel, wat ik een tijdje geleden haalde voor +/- €4,00. In smoothies en yoghurt doe ik een klein beetje, dus het gaat niet snel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bestel mijn 'Superfoods' via BodyenFitShop.nl, wel handig dat ze nu ook bij de Action te koop zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit superfoods geprobeerd, ik zou het wel eens willen. Ik hoor er zoveel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heerlijk zijn deze superfoods! ik koop ze inderdaad ook op dezelfde shop als glamourmoes :) X Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, handig! Normaal is het inderdaad best prijzig, dus ik ga zeker even kijken of ze nog wat over hebben bij ons. Ik eet zelf veel chia zaad en goji bessen (die doe ik door de yoghurt).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik het zelf niet maar hoor er steeds meer over, even kijken dus!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen