NEW IN | Hardloopschoenen van Brooks

vrijdag 11 april 2014

Afgelopen week vertelde ik op social media dat ik last had van een slijmbeursontsteking in mijn heup, althans dat dacht ik. Na heel wat pijn maakte ik snel een afspraak bij de fysiotherapeut om het even wat beter te laten onderzoeken. Na even wroeten in mijn been wist zij precies wat er aan de hand was: een peesplaatontsteking. Een wat? Juist ja, een ontsteking in mijn pees die loopt vanaf mijn heup tot aan mijn knie en dat doet pijn!


Maar waar komt die pijn dan vandaan? Tja, dat weet niemand zo goed, maar het zat er dik in dat het kwam door mijn drie keer per week hardlopen en het hebben van slechte schoenen. Ik trok mijn schoenen aan en rende een paar keer heen en weer over straat zodat zij kon kijken hoe ik liep. Al snel was het duidelijk, die schoenen ondersteunde mijn voeten niet op de juiste manier en zij raadde me aan om toch voor andere schoenen te kijken.


En zo gezegd zo gedaan, twee dagen later zat ik in de auto naar Runnersworld in Hoorn, een winkel gespecialiseerd in hardloopschoenen. Ik kreeg dit adresje van wat meiden die ik ken die ook veel hardlopen. Eenmaal binnen werd ik supergoed geholpen, ik moest op een plaat staan, ik kreeg verschillende hardloopschoenen aan, moest steeds een stukje rennen voor een camera en we keken steeds terug hoe mijn voet neerkwam. Uiteindelijk kwam er uit dat ik extra ondersteuning nodig had bij mijn binnenkant van mijn voet (ik loop naar binnen) en een gelstuk in mijn hiel omdat ik, wanneer ik ren, als eerste met mijn hiel op de grond kom. En dit zijn ze dus geworden, mijn nieuwe hardloopschoenen van Brooks. Helaas zijn ze niet heel mooi, maar wel verstandig en goed voor mijn voetjes! Doe jij ook aan hardlopen? En wat voor schoenen draag jij dan? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

18 opmerkingen
 1. Ik vind ze zeker niet lelijk hoor. Misschien had je liever Nikes gehad? Ik vind ze er best leuk uitzien. Succes met je blessure, lijkt me vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja liever wel! Vooral die nieuwste modelletjes zijn zo mooi! Helaas maakt Nike schoenen voor 'normale voeten' en voor mij dus niet geschikt!

   Verwijderen
 2. Nou ik vind ze hartstikke leuk; lekkere opvallende kleurtjes! Ik heb mijn schoenen ook laten aanmeten en ik vind dat wel fijn; wetende dat ik op goede schoenen voor mijn loopje (hihi) loop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn niet de mooiste, maar wel heel vrolijk en goed voor je! Dus dat is een voordeel en eigenlijk veel belangrijker toch! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleuren van de schoenen op zich wel mooi! Met dat groen!
  Ik heb zelf een paar Nikes gehaald van de Scapino, maar dat is omdat ik weet dat ik niet echt probleemvoeten heb. Heb nog nooit last gehad van mijn knieën of voeten. Wil wel ooit goede schoenen aanmeten, maar zolang het kan, loop ik op mijn Nikes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de kleurtjes van de schoenen wel leuk hoor! En als ze je helpen bij het lopen is dat veel beter dan hoe ze eruit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zo erg zijn ze toch niet ? :D Beter zo dan mooie schoenen die slecht zijn voor je!
  www.turnitinsideout.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de kleurtjes wel leuk :D
  Als je er maar goed op kan hardlopen, dan is het prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze nog best leuk! Veel succes met het hardlopen, hopelijk nu zonder blessures!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik dacht serieus dat een peesplaatontsteking alleen in je voet kon zitten. Afijn. Ze zijn niet lelijk, dan heb je mijn asics nog niet gezien. Ik loop veel liever op mijn nike lunarglides, die zitten veel fijner bij mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed dat je ze hebt laten opmeten! Ik heb ze gister ook laten opmeten en ik heb mizuno's aangemeten gekregen. Ze zijn ook geen beauty's zoals bijvoorbeeld nike maar ze zijn wel goed voor mijn voeten. En daar moet ik het de rest van mijn (hardloop)leven mee doen dus die schoenen neem ik maar voor lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat vervelend van je ontsteking! Ik ben nu ook een beetje aan het hardlopen en moet ook nog kijken voor goede schoenen. Dat rent ook een stuk fijner denk ik :) Ik vind ze mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze helemaal niet lelijk! Vorig jaar kocht ik mijn hardloopschoenen en ik vond hele mooie, maar de jongen in de winkel die me hielp die zei dat ik beter mijn voet kon laten opmeten en dan wat testjes doen en dan daar uit kijken waar mijn voet het beste bij past. Dus ik ging niet voor de mooie schoenen. Maar voor een paar schoenen waar ik nooit zal voor kiezen. Maar ik ben er nu echt ontzettend blij mee mijne zijn felgroen met felblauw lekker opvallend kleurtje!
  Beterschap nog met je blessure!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik loop ook op brooks, en ze zijn nog net iets minder mooi :D, maar sindsdien nergens meer last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn echt niet lelijk maar juist leuk! Wel vervelend zeg, maar hopelijk gaat het hiermee beter <3

  Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. En rond 00:00 uur maak ik de winnaar bekend dus doe nog snel mee voor het te laat is☺

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed dat je dat hebt gedaan! Gezondheid gaat toch boven schoonheid :) Ik heb de laatste tijd ook erg last van mijn voet na het sporten, misschien ook eens naar laten kijken...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen