NEW IN | Spicebomb by viktor & rolf

zaterdag 5 april 2014

Spicebomb, VIKTOR & ROLF. 

Ik hou van mannenluchtjes. Ik kan er niks aan doen maar ik hou niet van die zoetige en bloemige vrouwenluchtjes (op een paar na dan). Mijn moeder en zus delen die mening want zij zijn ook gekker op mannen- dan op vrouwenluchtjes. Een tijdje geleden rook ik de Spicebomb voor het eerst en ik dacht dat dat het lekkerste geurtje was wat ik ooit had geroken. Keer op keer vloog ik even de douglas in om een spraytje mee te pikken. Ik vond het luchtje te duur dus kocht hem niet en omdat hij best wel 'zwaar' is voor een vrouwenluchtje probeerde ik het luchtje uit mijn hoofd te krijgen totdat mijn moeder dit weekend met een klein pakketje aankwam! Jullie raden natuurlijk wat daarin zat, het luchtje Spicebomb! Ik heb hem sinds ontvangst elke dag gedragen en ik vind hem heerlijk! Zeg eens eerlijk, zijn jullie ook zo gek op mannenluchtjes of zouden jullie dat zelf nooit dragen? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

16 opmerkingen
 1. O ik ben verslááfd aan mannenluchtjes. Ik sta iedere ochtend weer kwijlend bij de stash van mijn vriend te kijken, want die zijn zóveel beter. Je moet de mannenversie van Clinique - Happy eens proberen! Góddelijk. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind mannengeuren juist bijna nooit lekker haha. De mannenvariant van spice bomb ken ik niet, maar die van de vrouwen vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou meer van vrouwengeurtjes haha! Maar wat leuk dat je hem hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik draag ook heel vaak het luchtje van mijn vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd juist wel van de bloemetjes en chique vrouwen luchtjes, haha! Maar mannen geuren ruiken vind ik ook heerlijk hoor (: Alleen niet voor mijzelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een rare gewoonte! Nog nooit van gehoord :p Ik zou het zelf denk ik nooit doen, niet dat ze slecht ruiken hoor! Vaak ruik je niet eens of het voor mannen of vrouwen is maar gewoon het gedacht zou me dwars zitten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze mag je mooi met mij delen! :-)

  XxF

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind de deo van mijn papa echt heerlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn moeder draagt ook heel vaak mannenluchtjes puur omdat ze die lekkerder vind ruiken. Ik moet bekennen dat ik altijd vrouwen geurtjes koop omdat ik de flesjes mooi vind uitzien. Ik zou ook nooit een lekkere parfum kopen als die een lelijk flesje heeft. Maar ik moet zeggen, nu ik spicebomb zo zie. Ik zou hem kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, super grappig! Ik hou ook meer van mannenluchtjes! Mijn vader kreeg vaak bij zijn kerstpakket een Douglas bon met testers voor mannen parfums en die kreeg ik dan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. i love your blog baby

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: CATS IN MY SOCKS
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/03/cats-in-my-socks.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben persoonlijk meer van de vrouwenluchtjes maar soms ruiken mannenluchtjes idd heeeerlijk!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind mannenluchtjes ook heerlijk, ik heb zelf ook Fierce van Abercrombie! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook meer van de vrouwenluchtjes maar mannen luchtjes vind ik ook niet verkeerd zoals davidoff van de mannengeurlijn vind ik heerlijk ruiken!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love the packaging dear :D

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind mannenluchtjes heerlijk! Ik houd ervan als een man een lekker geurtje op heeft, maar als vrouw zijnde zou ik het zelf niet dragen! Ik houd het bij de vrouwengeurtjes :) Wel een gaaf flesje trouwens! x

  BeantwoordenVerwijderen