LIFE | This week #4

maandag 21 april 2014

Het was een nogal rare week. Ik had niet echt school, het was namelijk toetsweek maar omdat wij geen toetsen hebben betekent het dat we onze producten van de afgelopen periode moeten presenteren. Het was ook goede vrijdag en natuurlijk Pasen. Dit betekent veel dagen vrij, maar ook veel om te doen.


Maandag & Dinsdag.
Normaal betekent maandag voor mij een nieuwe schoolweek, maar deze week niet. Maandag en dinsdag staan in het teken van vrijheid (een beetje dan). Op maandag ging ik naar de fysio en dat was weer erg vervelend. Ik heb gewoon onwijze pijn aan mijn blessure en ik baal er keer op keer weer van dat ik niet teveel kan bewegen. Elke keer als ik teveel loop of te lang sta speelt de pijn gelijk erger op. Echt even rust nemen dus! Gelukkig heb ik een leuke fysiotherapeute dus het is wel erg gezellig steeds!

Dinsdag werkte ik aan mijn presentatie voor school. Ik moest namelijk mijn prestatie van de afgelopen periode presenteren en alles wat ik heb gemaakt en geschetst moet opgeplakt worden op presentatieborden. Dit is altijd even een karweitje, snijden, plakken. Gelukkig was ik de vorige keer zo slim geweest om al mijn schetsen te kopiƫren zodat ik de kopietjes op kon plakken. Het was dus een kwestie van mijn kopietjes eraf trekken en weer nieuwe opplakken. Ik begon ook met foto's maken van kleding die ik niet meer draag. Het was even een karweitje maar alle kleding staat online. Je kunt mijn kleine webwinkeltje hier vinden. Ik vraag overigens maar een paar euro per item, misschien zit er iets voor je tussen!


Woensdag.
Woensdag had ik de presentatie op school. Ik had geruild met een klasgenootje en was al lekker vroeg aan de buurt zodat ik de rest van de dag lekker kon relaxen. De presentatie ging gelukkig goed. Ik heb zelf nooit echt zenuwen voor dat soort dingen en dat scheelt geloof ik al een hele hoop. De leraren vonden de presentatie goed gaan dus ik hoop dat de beoordeling weer goed zal zijn! 's avonds was ik eigenwijs en wilde ik een stukje lopen met mijn vriend. Ik trok wel mijn hardloopschoenen aan en we gingen op pad. We hebben uren gelopen en helaas speelde mijn blessure weer op, misschien iets te enthousiast en echt even rust houden!


Donderdag.
Donderdag was het tijd voor stage. Het was deze week maar 1 dagje in verband met goede vrijdag. Helaas ging er donderdag een medestagiaire weg op mijn stage, heel jammer want ze leerde me veel en kon me helpen. Nu zit ik vanaf deze week alleen op het kantoortje. We zijn bezig geweest met flyers die bij bestellingen komen, heel erg leuk om uiteindelijk de ontworpen flyer in je hand te houden zodat je echt kan zien wat je hebt gedaan. Deze flyer komt het komende jaar bij alle bestellingen van het bedrijf. Nu zijn we druk bezig met een tweede flyer en het maken van een cadeaubon, erg leuk allemaal! Op de rechter foto zie je een soort ontwerp-brainstorm.


Vrijdag.
Vrijdag was het goede vrijdag en was ik vrij van mijn stage. Ik stond al redelijk vroeg op omdat ik ging 'Roamleren' de hele dag. Normaal moet ik naar stage en zijn 's avonds alle checks al gedaan maar nu ik vrij was kon ik lekker alle opdrachtjes uitvoeren. Heerlijk, want ik heb weer een paar tientjes verdiend. Terwijl ik in een winkelcentrum was dook ik even de C&A in waar ik dit onwijs leuke jasje spotte! Eenmaal thuis besloot ik om de Sims te gaan spelen, mijn nieuwe bezigheid. Ik vind het echt heerlijk om een huisje in te richten en zo een poppetje te besturen, haha!


Zaterdag & Zondag.
Zaterdag was het weer tijd voor een dagje werken op Schiphol. Het was echt weer een heerlijke dag (NOT). Mensen waren weer zo ongelofelijk onbeschoft tegen me en soms kan ik het heel goed hebben maar op sommige dagen vind ik het ook heel vervelend. Ik weet niet of iedereen weet waar ik werk, maar ik doe marktonderzoek. Dat betekent dat ik aan mensen vraag of zij een enquete willen invullen (duurt ongeveer een minuutje) en ik begrijp het als mensen het niet willen maar sommige reageren zo onredelijk en onbeschoft. Maar gelukkig was mijn werkdag snel voorbij en stond Pasen voor de deur. Bij mijn vriend kregen we een paasontbijtje, waar we dit onwijs schattige chocolade eitje kregen en 's avonds kregen we een uitgebreid diner en dit was het heerlijke toetje! Al met al was het weer een heerlijke en drukke week. Hoe hebben jullie Pasen gevierd? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook Instagram -  Twitter - Bloglovin' Youtube - 

14 opmerkingen
 1. Leuk artikel! Oh, en je jas is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel meis! Aahh the sims, dat is lang geleden dat ik dat gespeeld heb!! Ik heb je genomineerd voor de 'very inspring blogger award'. Kijk op mijn blog voor meer informatie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh nu wil ik ook weer de sims spelen, haha. Lekkere foto's die laatste, krijg er meteen honger van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je week zag er leuk uit! Veel succes met het verkopen van je kleding! Ik heb sinds gisteren ook wat kleding op marktplaats en tictail (voor mijn blog) gezet. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha sims heeeerlijk, kan dat echt uren spelen!
  Hopelijk gaat het snel beter met je blessure :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh leuke foto's van je week! Vooral sims haha! Guilty pleasure :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk al die vrije dagen :). Leuke foto's ook <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk dat je een weekje soort van vrij was! Dat toetje ziet er echt heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bleh, wat vervelend dat je zo'n last hebt van je blessure. Maar gelukkig vermaak je je wel goed, zo te zien. Ik ben trouwens best wel jaloers dat je Roamler hebt, ik zoek al een jaar naar een invite maar krijg het maar niet voor elkaar. Het is zo relaxed om op die manier geld te verdienen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, jammer van je blessure!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhh meteen zin in Sims! Kan niet wachten tot 4 uitkomt einde van dit jaar (:

  BeantwoordenVerwijderen