BEAUTY | Blue nails of today

vrijdag 18 april 2014

No room for the blues & Get your number (liquid sand), OPI.

Ik ben sinds het Hema persevenement verslaafd aan een blauwachtig nagellakje die ik in de goodiebag mee naar huis kreeg. Jullie zagen het lakje voorbij komen in mijn laatste favorites artikel. Deze week was het de hoogste tijd om weer eens een grijp te doen in mijn collectie en te kiezen voor wat anders. Ik koos eerst voor roze, maar toen het aan het drogen was besloot ik toch voor weer een blauw kleurtje te kiezen. Ik koos de egale blauwe lak en besloot daarna nog een laagje liquid sand op te doen. Kennen jullie trouwens de werking van liquid sand? Eerst is het gewoon vloeibaar en wanneer het droogt, droogt het droog op en voelt je nagel aan als zand! Ik vind het stiekem een heel naar gevoel maar ik vind het wel ontzettend mooi. Wat vinden jullie van deze nagels? En kennen jullie liquid sand al? Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

13 opmerkingen
 1. Ik vind het echt prachtig! Ik moet ook eens zo'n liquid sand lakje kopen! En misschien is het een idee om als het droog is nog een laagje topcoat over het liquid sand lakje te doen, zodat het minder naar voelt? Misschien dat dat het hele effect verpest, maar je zou het een keer kunnen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja klopt, dan is inderdaad het hele effect weg, je mag ook maar 1 laagje lakken, anders doet het effect zijn werk ook niet. Kan het alsnog doen natuurlijk, want het lakje zelf is ook al erg mooi!

   Verwijderen
 2. Mooie kleurtjes! Ik vind de liquid sands juist wel grappig aanvoelen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw super mooi lakje =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh die is echt gaaf! Ik had bij iemand anders een review gezien over die zand lakjes en daar vond ik m niet zo mooi, maar deze is echt wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ontzettend mooi! en wat heb je ook een mooie, verzorgde nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had nog nooit van die 'zand' nagellak gehoord, ziet er wel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen