NEW IN | Ebay aankopen

dinsdag 11 maart 2014

Afgelopen maand heb ik weer wat kleine dingetjes besteld op Ebay. Ik heb niet zo veel besteld als je kon zien in de video die ik plaatste, maar toch wel de moeite waard om aan jullie te laten zien! Ik kreeg vorige week twee pakketjes binnen waarvan een sierraad en een wel hele speciale lippenbalsem.


De ketting vind ik onwijs leuk, ik zocht al lang zoiets en deze was uiteraard maar weer een paar euro. Hij voelt dan ook wat goedkoop aan en hij is gemaakt van plastic, maar dat is zo niet te zien, toch? Ik vind hem in ieder geval elke euro weer waard. En dan nu het bijzondere item uit dit artikeltje: de lippenbalsem. Ze noemen het de zogenaamde 'Magic Lipcolour' en magisch, dat is die zeker! Ik kwam hem tegen bij een andere blogger en ik wilde hem meteen ook bestellen. Hij was 1 pond en aanschouw hieronder wat er zo bijzonder aan is.


Deze lippenbalsem is groen, nee nee niet schrikken, als je hem opsmeert is hij gewoon blank. Maar als je heel even wacht, geeft hij je lippen een kleurtje. Bizar vind ik het. Ik vind het wel onwijs leuk, want het is bij iedereen even spannend welke kleur hij aanneemt. Wat ik wel vreemd vind is dat als je de lippenbalsem afsmeert (aan een zakdoekje ofzo) is hij wel weer roze. Zo vreemd! Mocht je ook een van deze items willen bestellen: ketting en lippenbalsem. Wat vinden jullie van deze twee items? Ik vind de lippenbalsem nog steeds erg magisch! Love, Roshelle.

Volg LifeOfRoshelle - Facebook - Instagram -  TwitterBloglovin' - Youtube

15 opmerkingen
  1. Ik heb nog al gelezen over deze lippenbalsem en ik vind het heel erg speciaal en intrigerend! Ik was/ben ook van plan hem te bestellen :)
    xo Lyn
    www.blondebutterflies.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Huhhhhh. Die lippenbalsem is heel vreemd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die ketting is prachtig en je ziet het helemaal niet dat hij plastic is! Die lippenbalsem is apart zeg! Idd wel een beetje magisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, die ketting is prachtig! Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb 'm ook maar besteld, hihi :) Die lippenbalsem is ook grappig zeg, van dat effect wist ik helemaal niet! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, die ketting is heel erg tof! Die lippenbalsem is bijzonder. Groen lijkt heel vies, maar de kleur die je uiteindelijk krijgt is wel heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie ketting! Mijn vriendin heeft ook een lippenstift uit Marokko die van zichzelf knalgroen is, maar zich aanpast aan jouw huidskleur als je 'm op doet, zó gaaf! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schattige dingetjes! Ik wil heel graag iets bestellen op eBay, maar ik twijfel... Is het een beetje betrouwbaar?
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ebay is betrouwbaar als je kijkt naar de betrouwbaarheid van de verkoper! Die staat altijd rechtsboven bij een item. Als dit rond de 100% is dan is het altijd betrouwbaar. Als je ook nog eens betaald met Paypal kun je het ten aller tijden je geld terugkrijgen mocht er iets foutgaan :-)!

      Verwijderen
  8. Wauw die ketting is echt suuuper mooi! En lippenbalsems kunnen altijd hé, ik heb er ook nooit genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Toffe aankoopjes! Ik heb ook zo'n lippenbalsem maar dan uit Marokko!

    Liefs,
    Eveline

    BeantwoordenVerwijderen